Posiadam kopie akt metrykalnych z Parafii Jedwabne

Mam listę, wykaz i pomogę w odszukaniu osób z tej listy, tego wykazu

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

michal1

Post autor: michal1 »

Witam, poszukuję info na Jan Dardziński i Aniela z domu Przestrzelska, brakuje mi dat ich narodzin i miejsc oraz daty i miejsca zawarcia małżeństwa. Z tego związku urodził się Józef Dardziński ok. 1848 (akt 32/1848) w Jedwabne lub Orzeszkowo, Władysław Dardziński ok. 1858, Aleksander Dardziński ok. 1865 Jedwabne (akt 14/1865). Aleksander Dardziński s. Józefa i Agnieszki Czerwińska, który ur. 1872 Jedwabne (akt 100/1872), Brak dokładniejszych dat. Interesują mnie także dane osób: Aleksander Dardziński 88/1959, Antoni Dardziński 30/1853, Józef Dardziński 32/1848 - na tema tych osób nic nie wiem i czy przynależą do rodziny. Z góry dziękuję za okazaną pomoc.
czekirek

Sympatyk

Post autor: czekirek »

Witam. Niestety strona http://parafiajedwabne.shutterfly.com ERROR ! Z parafii Jedwabne poszukuję aktu urodzenia Daniela Walewskiego ur. w 1860 r. akt nr.4 w ,,Genetyce,, oraz aktu małżeństwa Daniela Walewskiego i Wiktorii Walewskiej z d.Fila. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam Irek
Awatar użytkownika
Małgorzata_Kulwieć

Sympatyk

Post autor: Małgorzata_Kulwieć »

U mnie strona działa bez problemu.
pozdrawiam
Małgorzata_Kulwieć
Szukam wszelkich informacji o: wszystkich Kulwiec(i)ach; Babińskich i Steckich z Lubelszczyzny, Warszawy, Włocławka i Turku; Sadochach i Knapach z okolic Mińska Maz.
czekirek

Sympatyk

Post autor: czekirek »

Dzięki za zainteresowanie, wczoraj bladym świtem nie działała.Zaczynam poszukiwania.Pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Posiadam listę, wykaz”