Izbica Kujawska, parafia Wniebowzięcia NMP

Wątki tworzone z pozycji Moduł Katalog Zasobów Metrykalnych > Dodaj Parafię ... ; pozycja „Nasze parafie” (Poszukuję w Parafii..)

Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Ten wątek zawiera informacje na temat <A HREF="modules.php?op=modload&name=Katalog&file=index&req=details&pid=2634&ez=2 target=_top">tej parafii</A>
Awatar użytkownika
cichocka.karolak

Sympatyk

Post autor: cichocka.karolak »

Szukam udokumentowania-dokumentów dla :rodziny,krewnych,powinowatych.Mam ksero "Aktu Zejścia"-Józefy Cichockiej ur.1851,a zm. w wieku 81 latw dn.03.01.1932r w Sompolnie,a urodzona była w Kolonji Izbica-córka Wojciecha i Tekli z Dzięgielewskich,małżonków Sarnocińskich.Mój ojciec Józef Cichocki ur. się 1921r.w Sompolnie,oraz jego ojciec -też Józef Cichocki,a mój dziadek też ur. się w Sompolnie w 1885r i tam zm.1939r.Mało wiem o swoich przodkach-dlatego poszukuję.Szymański -to nazwisko moich ciotek-ojca kuzynek.Jedna zmarła,a druga żyje,są dzieci,wnuki-też mnie interesuje to pokrewieństwo,rodzinność.
marbej

Sympatyk

Re: Izbica Kujawska, parafia Wniebowzięcia NMP

Post autor: marbej »

Witam,

Hmm, jakby nie było to moja prababcia Maryanna jest z domu Cichocka. Wyszła za mąż za mojego pradziadka Józefa Betlej :) Oczywiście cały czas mowa o prafii Izbica Kujawska.

--
Pozdrawiam,
Marcin Betlej

cichocka.karolak pisze:Szukam udokumentowania-dokumentów dla :rodziny,krewnych,powinowatych.Mam ksero "Aktu Zejścia"-Józefy Cichockiej ur.1851,a zm. w wieku 81 latw dn.03.01.1932r w Sompolnie,a urodzona była w Kolonji Izbica-córka Wojciecha i Tekli z Dzięgielewskich,małżonków Sarnocińskich.Mój ojciec Józef Cichocki ur. się 1921r.w Sompolnie,oraz jego ojciec -też Józef Cichocki,a mój dziadek też ur. się w Sompolnie w 1885r i tam zm.1939r.Mało wiem o swoich przodkach-dlatego poszukuję.Szymański -to nazwisko moich ciotek-ojca kuzynek.Jedna zmarła,a druga żyje,są dzieci,wnuki-też mnie interesuje to pokrewieństwo,rodzinność.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Katalog Zasobów Metrykalnych - Nasze Parafie”