Nazwisko: Jędras
Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=30995&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
-
Gość
Mój prapradziadek urodził się w Krasicach a zm w Jędrzejowie, nazywał się Leonard. Jego matka to Katarzyna nigdy nie zamężna zm w Jędrzejowie, urodziła się ok 1821r nie znam miejscowości. Jej ojcem był Franciszek, matki imienia nie zam. Szukam na ich temat informacji.
Re: Nazwisko: Jędras
Przepraszam nie zauważyłam, że mnie wylogowało jak dodawałam komentarz pw.Anonymous pisze:Mój prapradziadek urodził się w Krasicach a zm w Jędrzejowie, nazywał się Leonard. Jego matka to Katarzyna nigdy nie zamężna zm w Jędrzejowie, urodziła się ok 1821r nie znam miejscowości. Jej ojcem był Franciszek, matki imienia nie zam. Szukam na ich temat informacji.
Pozdrawiam
Adriana
-
star_sailorr

Dzień dobry,
poszukuję informacji na temat Jędrasów pochodzących z Bujen Księżych, par. Buczek i okolic (woj. łódzkie), z pierwszej połowy XIX w. i wcześniejszych.
Pozdrawiam,
Sandra
poszukuję informacji na temat Jędrasów pochodzących z Bujen Księżych, par. Buczek i okolic (woj. łódzkie), z pierwszej połowy XIX w. i wcześniejszych.
Pozdrawiam,
Sandra
Ostatnio zmieniony śr 29 maja 2019, 10:55 przez star_sailorr, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
Sandra
Sandra
-
Bernaciak_Łukasz

Nazwisko to występowało w parafii Odechów początek XIX wieku.