Posiadam:Księga Pochowanych Żołnierzy Polskich Poległych II
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
KarwalskaJustyna

-
agnes.gt28

Naziwsko Krzemieniewski nei wystepuje w książce. Odnalazłam tylko jedną osobę o nazwisku Krzemienieckikrzysztof_kot pisze:Proszę o sprawdzenie Macieja Krzemieniewskiego
Krzemieniecki brak imienia, szeregowy 16 pulku piechoty, zmarl 16 marca 1945r. w kolobrzegu, 17 Cmentarz Wojenny KOłobrzeg
Nazwisko nie wystepuje w książce, sprawdziłam również Bociag.KarwalskaJustyna pisze:Dzień dobry,
uprzejmie proszę o sprawdzenie nazwiska Bociąga, a zwłaszcza Franciszek Bociąga.
Pozdrawiam
Justyna
Nazwisko Gilarski nei występuje w książce.agnes.gt28 pisze:Proszę o sprawdzenie nazwiska Gilarski, imiona: Antoni, Michał, Franciszek,
Z góry dziękuję
Agnieszka Gałuszka
-
Człapiński_Nikodem
-
KarwalskaJustyna

Re: Posiadam:Księga Pochowanych Zołnierzy Polskich Poległych
Dzień dobry,
bardzo proszę o sprawdzenie nazwisko - Piotr Dołęgowski (wiezień obozu Ostaszków, zamordowany w 1940 r.)
pozdrawiam,
Kasia
bardzo proszę o sprawdzenie nazwisko - Piotr Dołęgowski (wiezień obozu Ostaszków, zamordowany w 1940 r.)
pozdrawiam,
Kasia
Bardzo proszę o sprawdzenie Feliks Brudziński, ur. 08.03.1912, a poległy prawdopodobnie 09.05.1946 Bonn Duisdorf Niemcy.
pozdrawiam
Marta
pozdrawiam
Marta
Dzień dobry,
dostałam powiadomienie o odpowiedzi na moją wczorajszą wiadomość ale niestety nigdzie jej nie widzę. Proszę o powtórne jej przesłanie na forum lub jako wiadomość prywatną
dziękuję,
Kasia
dostałam powiadomienie o odpowiedzi na moją wczorajszą wiadomość ale niestety nigdzie jej nie widzę. Proszę o powtórne jej przesłanie na forum lub jako wiadomość prywatną
dziękuję,
Kasia
Dzień dobry,
Książki zostawiłam wczoraj w pracy i dopiero we wtorek będę miała do nich dostęp i właśnie we wtorek w godzinach południowych dodam tutaj informacje. Przepraszam za utrudnienia.
Kasia83- nie odpowiedziałam na wiadomość, zapewne wiadmość email pojawiła się dlatego, że kolejna osoba dodała posta pod tematem
Tak jak napisałam powyżej we wtorek poszukam nazwisk w książkach 
Książki zostawiłam wczoraj w pracy i dopiero we wtorek będę miała do nich dostęp i właśnie we wtorek w godzinach południowych dodam tutaj informacje. Przepraszam za utrudnienia.
Kasia83- nie odpowiedziałam na wiadomość, zapewne wiadmość email pojawiła się dlatego, że kolejna osoba dodała posta pod tematem
Nie znalazlam żadnej osoby o nazwisku Brudziński. W książce wystepuje tylko BrOdziński Feliks ale dane się nei zgadzają.marta0604 pisze:Bardzo proszę o sprawdzenie Feliks Brudziński, ur. 08.03.1912, a poległy prawdopodobnie 09.05.1946 Bonn Duisdorf Niemcy.
pozdrawiam
Marta
Brodziński Feliks syn jana ur 1924r. szeregowy 7 pułku piechoty, zmarł 11 marca 1945 roku w Wałczu, 29 Cmentarz Wojenny Walcz Bukowina.
Mozliwe, że informacje mogą znajdować się w czesci III Żołnierze polskich sił zbrojnych na zachodzie ale neistety do tej pory nigdzie nei mogę zakupić tej książki.
W książkach odnalazłam tylko Józefów DołęgowskichKasia83 pisze:Dzień dobry,
pozdrawiam,
Kasia
Józef Dołęgowski ur.1877, powstaniec, zmarł 1944 roku w Warszawie, 1 Cmentarz wojenny Powstańców, Warszawa Wola
Józef Dołęgowski ps. Lesniewski, podchorąży Zw. Syndykal.(brak rozwiniecia skrotu) zmarł 28 sierpnia 1944 roku w Warszawie
Niestety wciąż brakuje mi kilku tomów i nigdzie nei mogę ich zakupić. Mozliwe, że tam znajdują sie informację. Jesli dotrę do reszty książek będę przesyłaął prywatne wiadomości z aktualizacją informacji do osób które prosily tu o pomoc.
skafanka pisze:Nie znalazlam żadnej osoby o nazwisku Brudziński. W książce wystepuje tylko BrOdziński Feliks ale dane się nei zgadzają.marta0604 pisze:Bardzo proszę o sprawdzenie Feliks Brudziński, ur. 08.03.1912, a poległy prawdopodobnie 09.05.1946 Bonn Duisdorf Niemcy.
pozdrawiam
Marta
Brodziński Feliks syn jana ur 1924r. szeregowy 7 pułku piechoty, zmarł 11 marca 1945 roku w Wałczu, 29 Cmentarz Wojenny Walcz Bukowina.
Mozliwe, że informacje mogą znajdować się w czesci III Żołnierze polskich sił zbrojnych na zachodzie ale neistety do tej pory nigdzie nei mogę zakupić tej książki.
Bardzo dziękuję za odpowiedź, dane się nie zgadzają, to fakt, ale jeśli by Pani miała na uwadze to imię i nazwisko, to bardzo proszę dać znać.
Pozdrawiam
-
Bogumiłakonop