Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
GRAZYNECZKAAA

kontakt z Ania Kaczmarczyk
Dziękuje bardzo , Podaje dane Jan Słota urodzony w 1894 roku w Sudole, ojciec to Walenty Slota, matka Marianna Slota z domu Czerw, pierwsza zona Jana to ŁUCJA Wieczorek, druga to Marianna z domu Buda , bracia to Wincenty, Piotr i siostra Wiktoria, Jan zmarł w 1969 roku w Czerniejewie, Dzieci Jana to Zofia i Stanisław z pierwszą zona oraz Bogdan przysposobiony , Władysława i Łucja z drugiej zony. pozdrawiam Grazyna Radzik
Re: kontakt z Ania Kaczmarczyk
Domyśliłam się, że chodzi o Myheritage. Odnalazłam Panią Annę i przesłałam prośbę o kontakt. Jej witryna ostatnio była aktualizowana dnia 5 września 2016 r.GRAZYNECZKAAA pisze:Prosba
mam prosbe do kogos kto ma premium , pracuję nad genealogia rodziny Słota i szukam kontaktu z p.Anna Kaczmarczyk z USA, P.Ania pracuje nad genealogia tej samej rodziny , jestesmy dalekimi kuzynkami, chciałabym nawiązac kontakt aby połączyc sie w tworzeniu drzewka rodzinnego, bardzo proszę , moj adres emaill gradziczek(at)interia.pl
dziekuuje bardzo
Grazyna
Pozdrawiam,
Beata
http://historiajednegodrzewa.blogspot.com
Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki
Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki
-
GRAZYNECZKAAA

Czy mogę się uśmiechnąć z prośą o odczytanie danych, z bazy (wkleiłam wszystkie wyniki wyszukiwania, bowiem nie potrafię, wyświetlić pojedyńczej pozycji )
https://www.myheritage.pl/research?form ... endium&p=1
CHodzi mi o John Makświej (pierwsza pozycja)
Dominika Makświej pozycja 7.
Julian Makświej pozycja 8
oraz Czesław Makświej poz 10
Dziękuję.
Dziękuję.
myszka81 pisze:Czy mogę się uśmiechnąć z prośą o odczytanie danych, z bazy (wkleiłam wszystkie wyniki wyszukiwania, bowiem nie potrafię, wyświetlić pojedyńczej pozycji )
Dziękuję.
John Makswiej
United States World War I Draft Registrations, 1917-1918
Narodziny: Dzień Miesiąc 1882
Wstępna rejestracja: Pomiędzy 1917 i 1918 - Miejsce
Dominika Makświej
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Witryna rodzinna, zarządzana przez Jerzy Bronakowski
Rodzice: Julian Czerpak, Antonina Czerpak (z d. Andrelczyk)
Rodzeństwo: Feliksa Siedlecka (z d. Czerpak), Maria Wysocki (z d. Wysocka), Józef Czerpak, Franciszek Czerpak, Janina Rydzewska (z d. Czerpak), Jadwiga Wysocki (z d. Wysocka), <Poufne> Szeląg (z d. Czerpak), Edward Czerpak, <Poufne> Rudziński (z d. Rudzińska)
Mąż: Czesław Makświej
Dzieci: <Poufne> Kocz (z d. Makświej), <Poufne> Makświej, <Poufne> Makświej, <Poufne> Rydzewska (z d. Makświej), <Poufne> Makświej, <Poufne> Makświej
Julian Makświej
Sobolewska Web Site, zarządzana przez Patrycja Sobolewska
Żona: Matka Makświej
Dzieci: <Poufne> Sobolewska (z d. Makświej), <Poufne> Makświej, <Poufne> Makświej, <Poufne> Makświej
Czesław Makświej
Witryna rodzinna, zarządzana przez Jerzy Bronakowski
Żona: Dominika Makświej
Dzieci: <Poufne> Kocz (z d. Makświej), <Poufne> Makświej, <Poufne> Makświej, <Poufne> Rydzewska (z d. Makświej), <Poufne> Makświej, <Poufne> Makświej
Pozdrawiam Alina
Prośba o pomoc w kontakcie
Witam chciałbym poprosić osobę posiadającą dostęp do myheritage o pomoc w skontaktowaniu się z Wojciechem Rumińskim zarządzającym witryną Bolesław Rumiński 1907-1971.Pomoc miała by polegać na podesłanie mojego maila oraz informacje że "prosiłbym o kontakt" Mój mail ruminski1992[at]o2.pl
Z góry bardzo bardzo dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Łukasz Rumiński
Pozdrawiam
Łukasz Rumiński
Ostatnio zmieniony wt 21 lut 2017, 21:27 przez Balbas, łącznie zmieniany 2 razy.
- Krystyna.waw

Witam.
Zwracam się z prośbą do użytkowników premium o udostępnienie na priv maila administratora drzewa Głowacki Web Site :
https://www.myheritage.pl/site-322620741/głowacki
Mamy wspólnych przodków.
Dziękuję i pozdrawiam,
Piotr
Zwracam się z prośbą do użytkowników premium o udostępnienie na priv maila administratora drzewa Głowacki Web Site :
Mamy wspólnych przodków.
Dziękuję i pozdrawiam,
Piotr
Piotr
-
Sadaj_Ziółkowska

Dzień dobry, czy mogłabym prosić o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Panią Anitą Lipko zarządcą Witryna rodzinna zapoczątkowana przez Anitę Lipko Web Site, mamy wspólnych przodków.
Mój adres: darek15(at)op.pl
Katarzyna
* Moderacja adresu e-mail (c.k) Proszę nie podawać e-mail w wątkach na Forum
Mój adres: darek15(at)op.pl
Katarzyna
Witam,lebul pisze:Witam.
Mamy wspólnych przodków.
Dziękuję i pozdrawiam,
Piotr
Na portalu Myheritage nie ma informacji o prywatnych adresach mailowych. Istnieje możliwość skontaktowania się z administratorem drzewa tylko poprzez ten portal. Proszę o podanie swojego adresu mailowego, a prośba zostanie przekazana.
@Katarzyna
Prośba przekazana.
Pozdrawiam,
Beata
-
Weronisiadamian

Witam chciałbym poprosić osobę posiadającą dostęp do myheritage o pomoc w skontaktowaniu się z Wojciechem Rumińskim zarządzającym witryną Bolesław Rumiński 1907-1971.Pomoc miała by polegać na podesłanie mojego maila oraz informacje że "prosiłbym o kontakt" Mój mail ruminski1992(at)o2.pl
Pozdrawiam
Łukasz Rumiński
Pozdrawiam
Łukasz Rumiński
-
beatadaniluk

Poprosiłabym o skontaktowanie mnie z Tomaszem Dudzińskim zarządzającym drzewem „Dudziński Web Site”, z którym mam wspólnego pra-przodka - Piotra Wosińskiego,
z „Danilukowie Family Tree”, którym zarządza Lucjan Daniluk, z którym mam wspólnego przodka- BAzylego Daniluk
z Drzewo genealogiczne Family Tree”, którym zarządza Krystyna Witkowska , z którą mam wspólnego przodka Stanisława Kostyrę-Kosterę
oraz z pp_139275315 Family Tree”, którym zarządza Monika Malinowska, z którą dzielimy przodka Tomasza Kosterę.
będę bardzo wdzięczna
adres mailowy do kontaktu prześlę przez PW.
pozdrawiam
Beata
z „Danilukowie Family Tree”, którym zarządza Lucjan Daniluk, z którym mam wspólnego przodka- BAzylego Daniluk
z Drzewo genealogiczne Family Tree”, którym zarządza Krystyna Witkowska , z którą mam wspólnego przodka Stanisława Kostyrę-Kosterę
oraz z pp_139275315 Family Tree”, którym zarządza Monika Malinowska, z którą dzielimy przodka Tomasza Kosterę.
będę bardzo wdzięczna
adres mailowy do kontaktu prześlę przez PW.
pozdrawiam
Beata
Jest kilku Wojciechów Rumińskich. Proszę podesłać link, aby przesłać prośbę o kontakt do właściwej osoby.Balbas pisze:Witam chciałbym poprosić osobę posiadającą dostęp do myheritage o pomoc w skontaktowaniu się z Wojciechem Rumińskim zarządzającym witryną Bolesław Rumiński 1907-1971.Pomoc miała by polegać na podesłanie mojego maila oraz informacje że "prosiłbym o kontakt" Mój mail ruminski1992(at)o2.pl
Pozdrawiam
Łukasz Rumiński
@Weronisiadamian - odbierz pocztę
@beatadaniluk - proszę o wskazanie linków do osób, zarządzających interesującym Cię drzewami.
Pozdrawiam,
Beata