Witam,
do soboty muszę zakupić dyktafon, zastanawiam się nad sprzętem do 200 złoty.
Ktoś coś konkretnego poleci?
Ostatnio niestety używałem telefonu i aplikacji dyktafon, niestety zaszła dziwna sytuacja - nagranie powinno mieć 3h, tymczasem jest godzina. Nagrał się chyba cały początek, środek a raczej część i końcówka. 2/3 czasu nie ma, choć przed nagraniem miejsca było na 13 h a teraz już tylko na 9 z hakiem. Jakim cudem skoro nagrała się jedynie godzina?
Pozdrawiam serdecznie,
Filip Koskowski
Dyktafon
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
-
Koskowski_Filip

Dyktafon
Całym sercem polecam tę aplikację: https://play.google.com/store/apps/deta ... ogi.mobile
Oprócz tego, że może być zwykłym dyktafonem, ma super funkcję - buforuje ostatnie 15-45 sekund potencjalnego nagrania, wiec jak usłyszymy coś wartego uwagi (np. na wykładzie profesor zaczyna mówić o pytaniach na egzamin
) klikamy i nagranie zaczyna się od tych 15-45 sekund wstecz do momentu kiedy klikniemy stop - wtedy w dalszym ciągu się buforuje, ale mamy nagrany interesujący nas fragment. Do tego tagi, możliwość dodawania zdjęć, itp. Polecam potestować przynajmniej 
Pozdrawiam,
Marcin
Oprócz tego, że może być zwykłym dyktafonem, ma super funkcję - buforuje ostatnie 15-45 sekund potencjalnego nagrania, wiec jak usłyszymy coś wartego uwagi (np. na wykładzie profesor zaczyna mówić o pytaniach na egzamin
Pozdrawiam,
Marcin
Pozdrawiam,
Marcin
Marcin
-
Koskowski_Filip

Dyktafon
Dziękuję, chciałbym jednak dyktafon jako niezależne urządzenie. Ma to tę zaletę, że jest niezależny od baterii smartfonu
.
Filip
Filip
Z pozdrowieniami!
-
G_Wyrzykowski

Dyktafon
Używam od dawna dyktafon Olympus DS-55. Rewelacja nawet w trudnych warunkach akustycznych, dodatkowo ma oprogramowanie na PC którym można poprawić jakość nagrania. Żaden z telefonów które używałem nie jest porównywalny. Nie wiem czy jeszcze ten model produkują, ale polecam. ( to nie reklama, tylko opinia użytkownika
).
Pozdrawiam.
Grzegorz.
Pozdrawiam.
Grzegorz.