Warszawa-cm. Bródnowski (Bródzieński, Bródno) info, zdjęcia
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
- Burdziński_Krzysztof

-
G_Wyrzykowski

-
Węgrzyn_Ania

Do numeracji grobu dobrze jest dodawać nazwiska i imiona, bo ułatwia to fotografującym odnalezienie odpowiedniego grobu.danisha pisze:Ja również, pięknie proszę, o zrobienie zdjęcia grobu na Bródnie. Jego lokalizacja to 88B-4-9.
Będę bardzo,bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam serdecznie
Dana
Pozdrawiam Ania
Skap Chawłowscy Kamińscy Zień Popowicz Przybylscy Jakubowscy Dworzyńscy Moch Sawicz Wrześniewscy Milczarek Łuczkowscy Moch Ciurapińscy Godlewscy Mączyńscy Okraszewscy Pampuch Malonek
Skap Chawłowscy Kamińscy Zień Popowicz Przybylscy Jakubowscy Dworzyńscy Moch Sawicz Wrześniewscy Milczarek Łuczkowscy Moch Ciurapińscy Godlewscy Mączyńscy Okraszewscy Pampuch Malonek
Aniu, nie wiem kto w tej chwili tam leży.Do lat siedemdziesiątych podobno był to grób mojego dziadka, Antoniego Urbańskiego zm 15.08.1943 roku, a w tej chwili nie wiem.Może ktoś z rodziny, albo ktoś obcy.Niemniej w tym miejscu pochowano mojego dziadka ,którego nigdy nie poznałam.
Kiedyś wybiorę się na ten cmentarz, ale w tej chwili, ze względu na zdrowie, jest to niemożliwe.
Pozdrawiam
Dana
Kiedyś wybiorę się na ten cmentarz, ale w tej chwili, ze względu na zdrowie, jest to niemożliwe.
Pozdrawiam
Dana
- Burdziński_Krzysztof

Tak naprawdę to nie wiem.Często zmieniali miejsce zamieszkania-wiem tylko o ulicach Nowogrodzka,Rybaki,Podwale a ostatnie w czasie wojny to Floriańska 3/9.
A z innej beczki, Romek Wyroślak z miejsc.Dębiny v Sewerynówka w par.Chodel to Twoja rodzina?
Chodziłam z nim do pierwszej i drugiej klasy w Dębinach.Mam zdjęcie klasowe.
Wracając do Urbańskich, to moi są rodem z Powsina.Około 1821 zamieszkali w W-wie.
Pozdrawiam
Dana
A z innej beczki, Romek Wyroślak z miejsc.Dębiny v Sewerynówka w par.Chodel to Twoja rodzina?
Chodziłam z nim do pierwszej i drugiej klasy w Dębinach.Mam zdjęcie klasowe.
Wracając do Urbańskich, to moi są rodem z Powsina.Około 1821 zamieszkali w W-wie.
Pozdrawiam
Dana
- Burdziński_Krzysztof

Tak, Wyroślakowie to moje korzenie ze strony matki. Roman..? po kim on jest? Bo jakoś w swoim drzewie go nie mam.Być może jeszcze nie mam wszystkich. W Dębinach jest ich dużo do dziś.
Osoby:Olszyński,Krajewscy,Burdziński, Kursa, Wyroślak -Chodel, Ingrunt, Przemysław i Mieczysław Leszczyński-rej.Płońska,Piętka,Murawski-Mińsk Białoruś
-
G_Wyrzykowski

- Zerkowski_Michel

- Kontakt: