Witam szanownych Forumowiczów!
Poszukuję informacji o genealogii Agnieszki Osieckiej. W internecie znalazłem jedynie informacje o Jej rodzicach - Wiktorze i Marii z Lipowskich Sztechman.
Interesuje mnie przedewszystkim rodzeństwo Jej ojca.
Za wszelkie informacje lub wskazówki serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam
Michał D. Wysocki
Osiecka Agnieszka - genealogia
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Michał_D.Wysocki

- Aftanas_Jerzy

Osiecka Agnieszka - genealogia
Michale!
A może zwróć się z takimi pytaniami do żyjącej przecież bliskiej rodziny artystki?
A może zwróć się z takimi pytaniami do żyjącej przecież bliskiej rodziny artystki?
Serdeczne pozdrowienia
Jerzy Aftanas
Jerzy Aftanas
- Aftanas_Jerzy

Re: Osiecka Agnieszka - genealogia
Witam!Michał_D.Wysocki pisze:Witam szanownych Forumowiczów!
Poszukuję informacji o genealogii Agnieszki Osieckiej. W internecie znalazłem jedynie informacje o Jej rodzicach - Wiktorze i Marii z Lipowskich Sztechman.
Interesuje mnie przedewszystkim rodzeństwo Jej ojca.
Za wszelkie informacje lub wskazówki serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam
Michał D. Wysocki
Mój wczorajszy post nie doczekał się reakcji, stąd wnoszę, że Twoja praca nad genealogia Agnieszki Osieckiej wre i nie masz zbyt dużo czasu aby śledzić jak publiczność genealogiczna zareagowała na ten "News". Pamięć o Agnieszce Osieckiej jest dla wielu osób ważna, ja też się do nich zaliczam. Dlatego przejawiam troskę o to, aby w efekcie powstało dzieło przewyższające poziomem to, co zaprezentował jakiś pan Michał Wysocki na stronie
http://ornatowski.com/names/wysocki.htm.
Czy to Ty, czy przypadkowa zbieżność imienia i nazwiska?
Serdeczne pozdrowienia
Jerzy Aftanas
Jerzy Aftanas
- Michał_D.Wysocki

Re: Osiecka Agnieszka - genealogia
Witam panie Jerzy!
Próbowałem skontaktować się z córką Agnieszki Osieckiej za pośrednictwem Jej oficjalnej strony, ale niestety wyskakiwał błąd. Ostatecznie napisałem do Fundacji im. Agnieszki Osieckiej Oklarnicy.pl prowadzoną przez Martę Passent. Czekam na odpowiedź
Jeśli chodzi o Ornatowskiego, to niestety nie mamz nim nic wspólnego i w rachubę wchodzi zbieżność nazwiska. Wysockich w Polsce "jak mrówków".
Pozdrawiam
Michał Wysocki
Próbowałem skontaktować się z córką Agnieszki Osieckiej za pośrednictwem Jej oficjalnej strony, ale niestety wyskakiwał błąd. Ostatecznie napisałem do Fundacji im. Agnieszki Osieckiej Oklarnicy.pl prowadzoną przez Martę Passent. Czekam na odpowiedź
Jeśli chodzi o Ornatowskiego, to niestety nie mamz nim nic wspólnego i w rachubę wchodzi zbieżność nazwiska. Wysockich w Polsce "jak mrówków".
Pozdrawiam
Michał Wysocki