Witam serdecznie,
Na stronach Pomorskiego Towarzystwa Genealogicznego znalazlam informacje o akcie slubu, jak rowniez numer zdjecia tego aktu.
Nie umiem odnalesc tego zdjecia na stronach stowarzyszenia, ani nie wiem do kogo sie zwrocic z prosba o to zdjecie ?
Czy ktos z kolegow, czlonkow Pomorskiego Tow.Gen. moglby mi wytlumaczyc co powinnam zrobic ?
Jestem zarejestrowana na stronach stowarzyszenia juz od dawna.
Slicznie z gory dziekuje
Bozenna
Pomorskie Tow. Genealogiczne - prosba do czlonkow
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Młochowski_Jacek

- Kontakt:
Może zaproponować pomoc w indeksacji? Wtedy na pewno nie odmówią zdjęcia. Jakbym miał szukać zdjęcia zacząłbym od Leszka Ćwiklińskiego. To taki masz wspólny polsko-pomorski lider fotografowania ksiąg nie tylko z Pomorza.
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Młochowski
Jacek Młochowski
- Bozenna

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Jacek,
Znam prace Leszka, gdyz jestem czlonkiem Swietokrzyskiego Towarzystwa Genealogicznego, ale nie smialam sie do Leszka zwrocic bezposrednio.
Jesli chodzi o indeksacje to robie ja, ale anonimowo.
Nie jestem "wydajna". Nie mam polskiej czcionki i robie listy na francuskim EXEL zastepujac polskie znaki gwiazdkami. Taka praca wymaga wspolpracy z kims kto musi potem moje listy poprawiac.
Dlatego nie proponuje mojej pomocy na duza skale.
Moc serdecznosci
Bozenna
P.S. Wlasnie kupilam komputer przeznaczony tylko na prace genealogiczna i chce go poddac "operacji plastycznej" w Polsce - wrzucic mu polski WORD i Polski EXEL.
Jesli "operacja" bedzie ukoronowana sukcesem, czego narazie nie wiem, stane sie pelnowartosciowym partnerem do indeksacji.
Znam prace Leszka, gdyz jestem czlonkiem Swietokrzyskiego Towarzystwa Genealogicznego, ale nie smialam sie do Leszka zwrocic bezposrednio.
Jesli chodzi o indeksacje to robie ja, ale anonimowo.
Nie jestem "wydajna". Nie mam polskiej czcionki i robie listy na francuskim EXEL zastepujac polskie znaki gwiazdkami. Taka praca wymaga wspolpracy z kims kto musi potem moje listy poprawiac.
Dlatego nie proponuje mojej pomocy na duza skale.
Moc serdecznosci
Bozenna
P.S. Wlasnie kupilam komputer przeznaczony tylko na prace genealogiczna i chce go poddac "operacji plastycznej" w Polsce - wrzucic mu polski WORD i Polski EXEL.
Jesli "operacja" bedzie ukoronowana sukcesem, czego narazie nie wiem, stane sie pelnowartosciowym partnerem do indeksacji.
- Bozenna

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Slicznie dziekuje,
Juz otrzymalam oczekiwana pomoc.
Z usmiechem
Bozenna
Juz otrzymalam oczekiwana pomoc.
Z usmiechem
Bozenna