Nazwiska w moim drzewie (Kamil Tetkowski)
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
Nazwiska w moim drzewie (Kamil Tetkowski)
Najczęściej występujące u mnie w drzewie nazwiska i miejsce:
Mazowieckie/Ciechanów
Tetkowski
Tetek
Kałwa
Bugajewski
Felber
Biliński
Sadkowski
Niepytalski
Dzięgielewski
Łódzkie/Czarnocin
Ceranka
Zbroch
Misztal
Krajewski
USA
Tetkowski
Tetkoski
Tetkoskie
Jaworski
Poznań/Kalisz
Gryska
Przybecki
Przepiórka
Łódzkie/Kutno/Oporów/Trębki
Rozmarynowicz
Wojtasiak
Sztarbała
Kwiatkowski
Frontczak
Jeśli u kogoś zgadza się któreś z powyższych nazwisk oraz miejsce chętnie wymienię się informacjami.
Mazowieckie/Ciechanów
Tetkowski
Tetek
Kałwa
Bugajewski
Felber
Biliński
Sadkowski
Niepytalski
Dzięgielewski
Łódzkie/Czarnocin
Ceranka
Zbroch
Misztal
Krajewski
USA
Tetkowski
Tetkoski
Tetkoskie
Jaworski
Poznań/Kalisz
Gryska
Przybecki
Przepiórka
Łódzkie/Kutno/Oporów/Trębki
Rozmarynowicz
Wojtasiak
Sztarbała
Kwiatkowski
Frontczak
Jeśli u kogoś zgadza się któreś z powyższych nazwisk oraz miejsce chętnie wymienię się informacjami.
Kamil Tetkowski
Zbieram informacje o wszystkich Tetkowskich!
-
Nejman_Andrzej

Witam!
Moja prababcia Irena Wójcik była ze Zbrochów jej przodkowie wychodzą najprawdopodobniej (mam na razie do jej dziadka) z par. Tuszyn jest to sąsiednia parafia, ale może jakaś boczna gałąź przeszła właśnie do Czarnocina, proszę Cię o napisanie jakich Zbrochów konkretnie masz w drzewie.
Pozdrawiam!
Mateusz Gieras
Moja prababcia Irena Wójcik była ze Zbrochów jej przodkowie wychodzą najprawdopodobniej (mam na razie do jej dziadka) z par. Tuszyn jest to sąsiednia parafia, ale może jakaś boczna gałąź przeszła właśnie do Czarnocina, proszę Cię o napisanie jakich Zbrochów konkretnie masz w drzewie.
Pozdrawiam!
Mateusz Gieras
Pozdrawiam!
Mateusz Gieras
Mateusz Gieras
Dzięgielewscy: Łętowo, Kępa par. Wierzbowiec, Mąkolin, Ciemniewo, w tym moja praprababka Julianna z Dzięgielewskich.
Sadkowscy: par. Malużyn, żenili się na początku XVIIIw. z Tetkami
Zbroch: dokładnie z parafii Tuszyn, miesjcowość Szczukwin, najdalej doszedłem do 7xpra dziadka Marcina Zbrosza
Andrzej Zbroch ur. 1893 to mój pradziadek.
Sadkowscy: par. Malużyn, żenili się na początku XVIIIw. z Tetkami
Zbroch: dokładnie z parafii Tuszyn, miesjcowość Szczukwin, najdalej doszedłem do 7xpra dziadka Marcina Zbrosza
Andrzej Zbroch ur. 1893 to mój pradziadek.
Kamil Tetkowski
-
Nejman_Andrzej

Ostatnio w gałązce moich Tetkowskich wprowadziłem: 1. śl. (z 1928 Malużyn) Stanisława Tetkowskiego z Józefą Jędrzejewską. Stanisław był prawnukiem Macieja Tetkowskiego i Apolonii Sobczak. 2. śl (z 1936 Malużyn) Czesława Tetkowskiego z Kazimierą Sobczyńską. Kazimiera była praprawnuczką Macieja Tetkowskiego i Apolonii Sobczak. Oraz Czesława Tetkowskiego (ur.1912 Warszawa, zg. 1919 Świercze) przyrodniego brata Stanisława Tetkowskiego z pierwszego małżeństwa które wymieniłem.