Bańkowska, Jankowska Weronika
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Cięzki temat, poszukuję informacji o babci. To co wiem nie wiele daje. Wypędzona z Warszawy po powstaniu Warszawskim zmarła 24.12.1944 w Łowiczu. To właściwie wszystko co wiem. Proszę o pomoc.
-
Warakomski

To co napisałaś jest zbyt ogólne. Spróbuj sprecyzować pytania.
Krzysztof
Krzysztof
-
Rebell_Cieniewska_Grażyna

- Podziękował: 5 times
- Otrzymał podziękowania: 5 times
Skoro wiesz gdzie i kiedy zmarła zwróć się do USC o kserokopię aktu zgonu - poszukaj w kancelariach cmentarzy.
Moja wiedza o prababci jest zerowa od momentu wybuchu powstania i wywiezienia córki, z którą mieszkała - nie wiem kiedy i gdzie zmarła - ale jej przodków mam do 1740 roku, dalej nie ma ksiąg. Jeśli prosisz o pomoc - napisz konkretnie co jest problemem i podpisuj swoje posty - taki mamy regulamin.
Powodzenia Grażyna
Moja wiedza o prababci jest zerowa od momentu wybuchu powstania i wywiezienia córki, z którą mieszkała - nie wiem kiedy i gdzie zmarła - ale jej przodków mam do 1740 roku, dalej nie ma ksiąg. Jeśli prosisz o pomoc - napisz konkretnie co jest problemem i podpisuj swoje posty - taki mamy regulamin.
Powodzenia Grażyna
Moje nazwiska - Rebell, Cieniewski, Oleśniewicz, Łojko, Piotrowski.
Moje miejscowości - Subkowy, Nowogródek (na Kresach), Berest/Piorunka, okolice Częstochowy, Palikije.
Moje miejscowości - Subkowy, Nowogródek (na Kresach), Berest/Piorunka, okolice Częstochowy, Palikije.