Nazwisko: Szczepański
Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=30609&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
-
Szczepaniak_Tomasz

Mam dwie, niespokrewnione ze sobą gałęzie Szczepanskich z Lubanii. Jedna pochodzi od Franciszka Pietrasiaka vel Szczepańskiego i jego synów, którzy przybyli tu w poczatku XIX wieku z parafii Potworów. Druga to przeinaczone nazwisko części potomków Antoniego Szczepaniaka z Trebaczewa (XVIII w.), którzy rozsiali Się po całym Mazowszu a po II wojnie takze na Ziemie Odzyskane.
Pozdrawiam
Tomasz Szczepaniak
Pozdrawiam
Tomasz Szczepaniak
-
przemko20161

Witaj Tomek
Mam pytanie a Szczepańscy z parafii Przedbórz woj. Łódzkie skąd pochodzą mam ich w drzewie genealogicznym i moja pra pra babcia Antonina Gieszczyk wyszła za Anyonieho Peruckiego a następnie za Antoniego Szczepańskiego ur mu 14 dzieci jest pochowana na Przedborskim cmentarzu jako Antonina Perucka - Szczepańska
proszę ciebie byś przesłałmi zaproszenie na na myherytage i pokazał mi drzewo genealogiczne rodziny Szczepańskich mój e mail to pperucki84@wp.pl
Napisz proszę do mnie
Przemek
Mam pytanie a Szczepańscy z parafii Przedbórz woj. Łódzkie skąd pochodzą mam ich w drzewie genealogicznym i moja pra pra babcia Antonina Gieszczyk wyszła za Anyonieho Peruckiego a następnie za Antoniego Szczepańskiego ur mu 14 dzieci jest pochowana na Przedborskim cmentarzu jako Antonina Perucka - Szczepańska
proszę ciebie byś przesłałmi zaproszenie na na myherytage i pokazał mi drzewo genealogiczne rodziny Szczepańskich mój e mail to pperucki84@wp.pl
Napisz proszę do mnie
Przemek