Nazwisko: Foigt
Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=30036&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
-
Magdalena_Tobolska
Dzień dobry,
nazwiska oraz miejscowości które Pan podaje są mi znane . Jestem prawnuczką Jana Foigta (Voigt- w dokumentach nie ma jedności w pisowni), który przez cale dorosłe życie związany był z Przemyślanami. Tam urodziły się prawie wszystkie dzieci -prawie , bo tylko jeden Stanisław przyszedł na świat w Paluchowie. Pradziad zmarł w Przemyślanach w 1939 r.
Brat Jana Foigta to Józef,natomiast bratanek Marian.
Marian kilkakrotnie odwiedzał mojego wujka w Dębnie (woj.zachodniopomorskie).
Z rodziny Foigtów była jeszcze Stanisława z Sołowej -urodzona i pochowana w tejże miejscowości. Jej wnuczęta w liczbie 3 mieszkają we Lwowie
Serdeczności przesyłam
nazwiska oraz miejscowości które Pan podaje są mi znane . Jestem prawnuczką Jana Foigta (Voigt- w dokumentach nie ma jedności w pisowni), który przez cale dorosłe życie związany był z Przemyślanami. Tam urodziły się prawie wszystkie dzieci -prawie , bo tylko jeden Stanisław przyszedł na świat w Paluchowie. Pradziad zmarł w Przemyślanach w 1939 r.
Brat Jana Foigta to Józef,natomiast bratanek Marian.
Marian kilkakrotnie odwiedzał mojego wujka w Dębnie (woj.zachodniopomorskie).
Z rodziny Foigtów była jeszcze Stanisława z Sołowej -urodzona i pochowana w tejże miejscowości. Jej wnuczęta w liczbie 3 mieszkają we Lwowie
Serdeczności przesyłam
- Tomasz_Fojgt

Serdecznie dziękuję za kontakt... Przesłałem prywatną wiadomość, ale trudno ocenić czy ona dotarła, stąd zostawiam wszędzie gdzie mogę ślad. Proszę o kontakt, bo w takim razie jesteśmy rodziną! Pozdrawiam Serdecznie z Torunia!!!