Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
Kasia_Marchlińska

-
Nizioł_Krzysztof

Proszę o pomoc kogoś, kto ma konto na MyHeritage umożliwiające nawiązanie kontaktu z innymi administratorami stron rodzinnych. Pan Maciej Piątkowski zarządza na MyHeritage stroną na której są z pewnością krewni Pani Jadwigi (Hedy) Konecki (m.in. Bolesław Żurawski, Dziadek, ur. 30.10.1899). Czy ktoś może pomóc w nawiązaniu kontaktu z Maciejem Piątkowskim?
Pozdrawiam
Krzysztof
Proszę o pomoc
w odczytaniu informacji o Józef Wieczorek, a także umożliwienie kontaktu z Małgorzata Kędzia, która zarządza Drzewem genealogicznym MyHeritage Witryna rodzinna.
link do strony
https://www.myheritage.pl/research?acti ... vents=List
informacje do uzupełnienia .... może coś więcej da się znaleźć?
Józef Wieczorek
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Witryna rodzinna, zarządzana przez Małgorzata Kędzia
Urodziny:
1908
Zgon:
1974
Żona:
Nazwisko Żona
Dzieci:
Zbigniew Wieczorek i nazwisko jeszcze jednego dziecko
link do strony
Józef Wieczorek
Urodziny:
1908
Zgon:
1974
Żona:
Nazwisko Żona
Dzieci:
w odczytaniu informacji o Józef Wieczorek, a także umożliwienie kontaktu z Małgorzata Kędzia, która zarządza Drzewem genealogicznym MyHeritage Witryna rodzinna.
link do strony
Józef Wieczorek
Urodziny:
1908
Zgon:
1974
Żona:
Nazwisko Żona
Dzieci:
Urodziny: 1908
Zgon: 1974
Żona: Kazimiera Wieczorek (z d. Kujawa)
Dzieci: Zbigniew Wieczorek, <Poufne> Wieczorek
Pozdrawiam Alina.
Najlepiej do prosby o kontakt dolaczyc krotki tekst......wyjasnienie.
Ja to moge przeslac.
Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.
Witam,
Na MyHeritage p. Andrzej Domagała dodał informacje o moim przodku (moja mama pamięta go z dzieciństwa): Lucjan Brejtkopf zmarły w 1974r. Mam tam swoje konto, ale nie jest opłacony abonament, więc nie mogę ani skontaktować się z p. Andrzejem, ani dotrzeć do zamieszonych przez niego danych dotyczących Lucjana Brejtkopfa, którego nie umiem na chwilę obecną przyłączyć do mojego drzewa - nie wiem jaki był stopień pokrewieństwa i przez kogo.
Czy ktoś mający dostęp do MyHeritage zechciałby mi pomóc w kontakcie z p. Andrzejem i w dotarciu do opublikowanych tam informacji?
Skończyły mi się pomysły, jak tego dokonać.
ps. konto mam i termin 14 darmowych dni już dawno przekroczyłam. ;/
Na MyHeritage p. Andrzej Domagała dodał informacje o moim przodku (moja mama pamięta go z dzieciństwa): Lucjan Brejtkopf zmarły w 1974r. Mam tam swoje konto, ale nie jest opłacony abonament, więc nie mogę ani skontaktować się z p. Andrzejem, ani dotrzeć do zamieszonych przez niego danych dotyczących Lucjana Brejtkopfa, którego nie umiem na chwilę obecną przyłączyć do mojego drzewa - nie wiem jaki był stopień pokrewieństwa i przez kogo.
Czy ktoś mający dostęp do MyHeritage zechciałby mi pomóc w kontakcie z p. Andrzejem i w dotarciu do opublikowanych tam informacji?
Proszę bardzo:katalana pisze:Witam,
Lucjan Brejtkopf
Śmierć: 13 lip 1974 Pochówek: Warszawa, Bródno
Żona: Zofia Brejtkopf ? - 1989
Dzieci:
Hanna Lesińska ( z d . Brejtkopf 10.01.1922 - 10.01.2012; mąż: Tomasz Lesiński 1921-1992
Zbigniew Brejtkopf
Źródło: Witryna rodzinna Domagałów
Zaktualizowany dnia 6 sie 2016 Zarządca strony: Andrzej Domagała
Drzewko jest prywatne, więc nie można zajrzeć, ale więcej informacji na temat powyższych osób w nim nie ma.
Pozdrawiam, Izabela
Bardzo dziękuję,
Liczyłam na to, że na MyHerritage znajdę nazwisko rodziców Lucjana. Czy nie nadużyję Twoję uprzejmości, jesli Cię spytam, jak Lucjam Brejtkopf jest powiązany z drzewem Domagałów?
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję
Karolina
Liczyłam na to, że na MyHerritage znajdę nazwisko rodziców Lucjana. Czy nie nadużyję Twoję uprzejmości, jesli Cię spytam, jak Lucjam Brejtkopf jest powiązany z drzewem Domagałów?
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję
Karolina
Izabela15 pisze:Proszę bardzo:katalana pisze:Witam,
Lucjan Brejtkopf
Śmierć: 13 lip 1974 Pochówek: Warszawa, Bródno
Żona: Zofia Brejtkopf ? - 1989
Dzieci:
Hanna Lesińska ( z d . Brejtkopf 10.01.1922 - 10.01.2012; mąż: Tomasz Lesiński 1921-1992
Zbigniew Brejtkopf
Źródło: Witryna rodzinna Domagałów
Zaktualizowany dnia 6 sie 2016 Zarządca strony: Andrzej Domagała
Drzewko jest prywatne, więc nie można zajrzeć, ale więcej informacji na temat powyższych osób w nim nie ma.
Pozdrawiam, Izabela
Witaj Karolino,
Chętnie pomogę, ale nie ma żadnych danych nt Lucjana
W jakiś sposób musi być powiązany z rodziną Domagałów, bo jest w drzewku. W badaniach nie podają stopnia pokrewieństwa.
Znalazłam Józefa Brejtkopf; zobacz, może pod poufnymi danymi kryje się Twoj Lucjan. Jeśli tak, to w tym drzewku mogę sprawdzić:
Józef Breitkopf 1889 - 1974:
Urodziny: 26 sty 1889 Warpie
Liczba znanych dzieci: 3
Śmierć: 19 paź 1974 Mikołów
Rodzice:
Alojzy Breitkopf 1850 - ?
Joanna Breitkopf (z d. Maly) 1850 - ?
Żona: Marta Breitkopf (z d. Gruszka) 1892 - 1977
Rodzeństwo:
<Poufne> Breitkopf
<Poufne> Breitkopf
Dzieci:
Alfons Breitkopf 1914 - 1997
<Poufne> Breitkopf
Jan Breitkopf 1917 - ?
Źródło:
Witryna rodziny: Breitkopf Web Site: Zaktualizowany dnia 3 paź 2011 Zarządca strony: Stefan Breitkopf
Pozdrawiam, Izabela
Chętnie pomogę, ale nie ma żadnych danych nt Lucjana
W jakiś sposób musi być powiązany z rodziną Domagałów, bo jest w drzewku. W badaniach nie podają stopnia pokrewieństwa.
Znalazłam Józefa Brejtkopf; zobacz, może pod poufnymi danymi kryje się Twoj Lucjan. Jeśli tak, to w tym drzewku mogę sprawdzić:
Józef Breitkopf 1889 - 1974:
Urodziny: 26 sty 1889 Warpie
Liczba znanych dzieci: 3
Śmierć: 19 paź 1974 Mikołów
Rodzice:
Alojzy Breitkopf 1850 - ?
Joanna Breitkopf (z d. Maly) 1850 - ?
Żona: Marta Breitkopf (z d. Gruszka) 1892 - 1977
Rodzeństwo:
<Poufne> Breitkopf
<Poufne> Breitkopf
Dzieci:
Alfons Breitkopf 1914 - 1997
<Poufne> Breitkopf
Jan Breitkopf 1917 - ?
Źródło:
Witryna rodziny: Breitkopf Web Site: Zaktualizowany dnia 3 paź 2011 Zarządca strony: Stefan Breitkopf
Pozdrawiam, Izabela
-
fraczek_piotr
Dobry Wieczór
Prosiłbym o przesłanie wiadomości z myheritage o Janinie Pęczkowskiej ( z d.Tańska)
Pęczkowska, zarządzana przez Joasia Pęczkowska
Mąż: Nazwisko mąż
Dzieci: Ewa Gołębiewska (z d. Pęczkowska) i nazwiska 4 kolejnych dzieci
Janina Peczkowska
Zmarli w Arizonie, 1940 - 1997
Narodziny: Dzień Miesiąc 1925 - Miejsce
Śmierć: Dzień Miesiąc 1990 - Miejsce
Nazwisko ojca: Nazwisko ojca
Nazwisko panieńskie matki: Nazwisko panieńskie matki
Pozdrawiam
Piotr
Prosiłbym o przesłanie wiadomości z myheritage o Janinie Pęczkowskiej ( z d.Tańska)
Pęczkowska, zarządzana przez Joasia Pęczkowska
Mąż: Nazwisko mąż
Dzieci: Ewa Gołębiewska (z d. Pęczkowska) i nazwiska 4 kolejnych dzieci
Janina Peczkowska
Zmarli w Arizonie, 1940 - 1997
Narodziny: Dzień Miesiąc 1925 - Miejsce
Śmierć: Dzień Miesiąc 1990 - Miejsce
Nazwisko ojca: Nazwisko ojca
Nazwisko panieńskie matki: Nazwisko panieńskie matki
Pozdrawiam
Piotr
Proszę bardzo:
Janina Pęczkowska (z d. Tańska) Nie żyje
Mąż: Bonifacy Pęczkowski
Dzieci:
Ewa Gołębiewska (z d. Pęczkowska)
<Poufne> Mizerski (z d. Pęczkowska)
<Poufne> Pęczkowska
<Poufne> Pęczkowski
<Poufne> Mildelman (z d. Pęczkowska)
Źródło
Witryna rodziny: Pęczkowska Zaktualizowany dnia 11 kwi 2011
Zarządca strony: Joasia Pęczkowska
Pozdrawiam. Izabela
Janina Pęczkowska (z d. Tańska) Nie żyje
Mąż: Bonifacy Pęczkowski
Dzieci:
Ewa Gołębiewska (z d. Pęczkowska)
<Poufne> Mizerski (z d. Pęczkowska)
<Poufne> Pęczkowska
<Poufne> Pęczkowski
<Poufne> Mildelman (z d. Pęczkowska)
Źródło
Witryna rodziny: Pęczkowska Zaktualizowany dnia 11 kwi 2011
Zarządca strony: Joasia Pęczkowska
Pozdrawiam. Izabela
Witam!
Mam nadzieje, że piszę dobrze w temacie a mianowicie chciałabym bardzo skontaktować się z tą właśnie osobą niestety nie posiadam konta premium na MyHeritage więc jest ciężko, wklejam linka
https://www.myheritage.pl/member-274063 ... a-cebulska
Zależy mi na kontakcie ponieważ na 99% w swoim drzewie ma moją praprababcie i bardzo dużo informacji na temat jej rodziców i rodzeństwa a sama pewno nie dowiedziałabym się, aż tyle ile ona wie.
Bardzo dziękuje za chęć udzielenia mi pomocy
Pozdrawiam!
Sara
Mam nadzieje, że piszę dobrze w temacie a mianowicie chciałabym bardzo skontaktować się z tą właśnie osobą niestety nie posiadam konta premium na MyHeritage więc jest ciężko, wklejam linka
Zależy mi na kontakcie ponieważ na 99% w swoim drzewie ma moją praprababcie i bardzo dużo informacji na temat jej rodziców i rodzeństwa a sama pewno nie dowiedziałabym się, aż tyle ile ona wie.
Pozdrawiam!
Sara
Ostatnio zmieniony pn 14 sie 2017, 14:22 przez Sun6043, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj, mam konto na My Heritage i mogę wysłać wiadomość ale proszę prywatną wiadmość z informacją jak się nazywasz, kogo szukasz i twój adres mailowy.PozdrawiamSun6043 pisze:Witam!
Pozdrawiam!
Bożena
- Majtka_Łukasz

Dobry wieczór,
Czy mogę prosić o przesłanie poniższej wiadomości do Pana Tomasza Grabowskiego, administratora tego oto drzewa?:
https://www.myheritage.pl/site-26481511 ... rabowskich
treść:
" Dobry wieczór,
Nazywam się Łukasz Majka i właśnie znalazłem Pana drzewo genealogiczne na MyHeritage.pl
Wygląda na to, że mamy wspólnych przodków - rodzinę Kamińskich z okolic Oszmiany.
Jeśli się nie mylę to nasi dziadkowie byli przyjaciółmi i także dalekimi kuzynami! Posiadam nawet ich wspólne zdjęcia
Bardzo proszę o kontakt mailowy gdyż także nie posiadam konta premium na MyHeritage.
Pozdrawiam,
Łukasz Majtka
lukaszmajtka(małpa)gmail.com "
Z góry dziękuję,
Łukasz
Czy mogę prosić o przesłanie poniższej wiadomości do Pana Tomasza Grabowskiego, administratora tego oto drzewa?:
https://www.myheritage.pl/site-26481511 ... rabowskich
treść:
" Dobry wieczór,
Nazywam się Łukasz Majka i właśnie znalazłem Pana drzewo genealogiczne na MyHeritage.pl
Wygląda na to, że mamy wspólnych przodków - rodzinę Kamińskich z okolic Oszmiany.
Jeśli się nie mylę to nasi dziadkowie byli przyjaciółmi i także dalekimi kuzynami! Posiadam nawet ich wspólne zdjęcia
Bardzo proszę o kontakt mailowy gdyż także nie posiadam konta premium na MyHeritage.
Pozdrawiam,
Łukasz Majtka
lukaszmajtka(małpa)gmail.com "
Z góry dziękuję,
Łukasz
Prośbę do Pana Tomasza Grabowskiego przekazałam.
Pozdrawiam, Izabela
Pozdrawiam, Izabela