Witam,
proszę o przetłumaczenie ostatniego aktu urodzenia na stronie prawej
dotyczy Franciszka/Franciszki s./c Macieja/Marcina i Salomei Miazków, urodzony/a w Rokicinach.
https://photos.google.com/share/AF1QipM ... lMbS05aWFn
oraz 4-tego od dołu na prawej stronie
Franciszka s./c Macieja/Marcina i Salomei Miazków, urodzony w Rokicinach.
https://photos.google.com/share/AF1QipN ... RoNUV4WGRB
Powyższe akty pochodzą chyba z raptularza (brudnopisu), bo akta urodzeń np. z roku 1822, gdzie są akta urodzeń bardziej opisowo traktowane, dostępne w AP Łódź i w metryki.gnealodzy.pl - nie ma tego aktu urodzenia Franciszka, zatem w obu przypadkach to jedyny ślad mojego przodka, jeden z nich jest na pewno mój - wiekowo bardziej ten z 1822 roku
pięknie dziękuję.
Akt urodzenia Łaznów - ok
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
Akt urodzenia Łaznów - ok
Ostatnio zmieniony ndz 27 sie 2017, 15:49 przez Mariok, łącznie zmieniany 1 raz.
Mariusz
Poszukuję rodzin
Kaczmarek vel Karczmarczyk, Magiera, Lawendowski, Stępnik, Ostałowski, Idzikowski, Jezierski, Włostowski, Męcina par. Krzemienica; Płocki, Luch, Susik, Bala Reszka par. Żelechlinek; Gromek, Wolny, Słodki par. Wysokienice
Poszukuję rodzin
Kaczmarek vel Karczmarczyk, Magiera, Lawendowski, Stępnik, Ostałowski, Idzikowski, Jezierski, Włostowski, Męcina par. Krzemienica; Płocki, Luch, Susik, Bala Reszka par. Żelechlinek; Gromek, Wolny, Słodki par. Wysokienice
-
Gawroński_Zbigniew

coś pokopałem, chyba był tylko jeden.
Pozdrawiam i dziękuję.
Pozdrawiam i dziękuję.
Mariusz
Poszukuję rodzin
Poszukuję rodzin