Kazimierz i Ivo Malach.

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
zefir454

Sympatyk
Kontakt:

Kazimierz i Ivo Malach.

Post autor: zefir454 »

Poszukuję Kazimierza i Ivo Malach. Kazimierz Malach miał siostrę Krystynę Malach z d. Wenne (zmarła w 2007 roku). Kazimierz w latach 1939-40 był wcielony do Armii Czerwonej, później dostał się do armii gen.Andersa i przeszedł szlak bojowy Dywizji Kresowej.
Po demobilizacji w 1947 roku, ożenił sie z Włoszką, miał z nią syna Ivo, który urodził się we Włoszech. Później wyjechali we trójkę do Argentyny, do Buenos Aires. Ostatni list od Kazimierza przyszedł do jego siostry- Krystyny w latach 60-tych. Od tamtej pory wszelkie próby nawiązania z nim kontaktu zakończyły się niepowodzeniem. Prawdopodobnie już nie żyje. Jest wielce prawdopodobne, że mógł występować w Argentynie jako Casimiro Malach. Chciałbym znaleźć, gdzie znajduje się jego grób. Szukam też jego syna- Ivo Malacha, jest on moim kuzynem. Dowiedziałem sie o nim tylko tyle, że jest znanym w Argentynie neurochirurgiem. zależy mi na nawiązaniu z nim kontaktu. Bardzo prosiłbym o pomoc w znalezieniu tych osób; jak do tego się zabrać? :lol:
Christian_Orpel

Sympatyk
Kontakt:

Post autor: Christian_Orpel »

MALACH IVO (011) 4823-9977

Gallo 1645 08 B - Capital Federal - CAPITAL FEDERAL

MALACH ADAN (011) 4294-7626

25 De Mayo 12 PB - Jose Mármol - BUENOS AIRES

MALACH LEONOR (011) 4208-8582

Yatay 579 PB 2 - Valentín Alsina - BUENOS AIRES

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
zefir454

Sympatyk
Kontakt:

Post autor: zefir454 »

Serdeczne dzięki za tak błyskawiczną odpowiedź. Naprawdę jestem zaskoczony-jeszcze raz dzięki.
Józek- Lubuskie Towarzystwo Genealogiczne
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”