Podróże po cmentarzach Ukrainy cz.IV
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Witam serdecznie,
Poproszę o sprawdzenie nazwiska Musztuk.
Pozdrawiam,
Beata
Poproszę o sprawdzenie nazwiska Musztuk.
Pozdrawiam,
Beata
http://historiajednegodrzewa.blogspot.com
Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki
Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki
-
Jadwiga_Sibirska

Szanowni Państwo, odpowiadam na Wasze pytania:
Skafanka: brak nazwisk Hynda i Luty
Beata Wojnowska: brak Marii Stempkowskiej (Stępkowskiej)
Ania: brak nazwiska Frydrych (jest podobnie brzmiące Frydryk Bronisława), Woźnickich również brak
Beata: brak nazwiska Musztuk
Cyklista: jest Mann Maria cmentarz w Mohylowie Podolskim „Marya Mann lat 60/ umarła 1 maja 1885/” – pozostałych nazwisk brak.
Bardzo mi przykro, że nie mogłam przekazać Państwu dobrych wiadomości. Pozdrawiam serdecznie, Jadwiga Sibirska.
Skafanka: brak nazwisk Hynda i Luty
Beata Wojnowska: brak Marii Stempkowskiej (Stępkowskiej)
Ania: brak nazwiska Frydrych (jest podobnie brzmiące Frydryk Bronisława), Woźnickich również brak
Beata: brak nazwiska Musztuk
Cyklista: jest Mann Maria cmentarz w Mohylowie Podolskim „Marya Mann lat 60/ umarła 1 maja 1885/” – pozostałych nazwisk brak.
Bardzo mi przykro, że nie mogłam przekazać Państwu dobrych wiadomości. Pozdrawiam serdecznie, Jadwiga Sibirska.
-
manoska214

-
Prochowicz_G

-
Jadwiga_Sibirska

-
manoska214

-
krzysztof_lubieński

-
Jadwiga_Sibirska

-
krzysztof_lubieński

-
Maciek_Ufnalewski

-
Jadwiga_Sibirska

Nazwisko Jasiński występuje w następujących miejscowościach: Czerniowce Bukowińskie, Satanów obecnie obwód chmielnicki i Połonne również obwód chmielnicki. Jeżeli któraś z tych miejscowości Pana interesuje, proszę dać znać. Pozostałe nazwiska niestety nie występują.Maciek_Ufnalewski pisze:Czy mogę prosić o sprawdzenie nazwisk: Jasiński, Wasilkowski, Rossowski, Kakowski?
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Maciek
Pozdrawiam serdecznie, Jadwiga Sibirska.