Awaria serwera. Problemy z działaniem strony
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Łuniewska_Ewa

- Krzysiek_Imiołek

Powinno już być dobrzeWlodzimierz_Macewicz pisze:wejscia do niektórych katalogów z metrykami są, a do niektóych nie ma
np. Warszawa śłużew
http://metryki.genealodzy.pl/metryki.ph ... y=202&kt=1
komunikat o zawartości niedostępnej
Krzysiek
Nazwiska w kręgu poszukiwań: Dąbrowski, Błotnicki, Tazbir, Baron, Jasiński, Imiołek, Siejka,
Nazwiska w kręgu poszukiwań: Dąbrowski, Błotnicki, Tazbir, Baron, Jasiński, Imiołek, Siejka,
- Wlodzimierz_Macewicz

- Kontakt:
-
Florek_Jacek

- Krzysiek_Imiołek

"Nie wszystko działa" - nie pisałem że wszystko działa-odpowiedź dotyczyła zespołu W-wa Służew.
Co do "zgłoszonego" problemu to jest tam informacja z 2011. Niestety nie mam tych plików by uzupełnić zgony (kiedy i czy dostaniemy te uzupełnienia to już inny termin), a liczba statystyczna podaje ilość indeksów wstawionych do tej jednostki.
Pozdrawiam
Co do "zgłoszonego" problemu to jest tam informacja z 2011. Niestety nie mam tych plików by uzupełnić zgony (kiedy i czy dostaniemy te uzupełnienia to już inny termin), a liczba statystyczna podaje ilość indeksów wstawionych do tej jednostki.
Pozdrawiam
Krzysiek
-
Sroczyński_Włodzimierz

- Otrzymał podziękowania: 1 time
-
KrzysztofŁukszas

- magda_lena

Nie można edytować swojego własnego postu, nie można też napisać kolejnego postu pod swoim własnym (próbowałam w desperacji) - wszelkie próby prowadzą do strony głównej.
Tym samym nie jestem w stanie pomóc koleżance Kasi w odczytaniu nazwiska do indeksacji, chyba, że założę nowy temat
Tym samym nie jestem w stanie pomóc koleżance Kasi w odczytaniu nazwiska do indeksacji, chyba, że założę nowy temat
Pozdrawiam, Magdalena
- magda_lena

- Krystyna.waw

- Podziękował: 6 times
A nie jest tak, że możliwość pisania, edytowania pojawia się na samiutkim dole strony, czyli pod główną?magda_lena pisze:Nie można edytować swojego własnego postu, nie można też napisać kolejnego postu pod swoim własnym (próbowałam w desperacji) - wszelkie próby prowadzą do strony głównej
Ktosik długo myślał, żeby takie cudactwo wydumać.
Krystyna
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
- magda_lena

- Irek_Bartkowski

- Kontakt: