Temat: "Wincenty i Katarzyna Gacek zd Switek z Sobkowa"*
Witam
poszukuję informacji o Wincentym i Katarzynie Gacek z Sobkowa, Nie wiem skąd pochodzili. ani kiedy zmarli. Wiem Ze 1904r urodził im się syn Roman, podobno był jedynakiem .Czy ktoś mógłby udzielić mi więcej informacji na ich temat. Może ktoś ma ich swoim drzewie i mógłby mi pomóc. Z góry gorąco dziękuję.za każdą informację Grażyna S.
* moderacja tematu [Sianin_1948]
Gacek Wincenty i Katarzyna zd. Switek z Sobkowa
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Gacek Wincenty i Katarzyna zd. Switek z Sobkowa
Ostatnio zmieniony śr 27 gru 2017, 11:38 przez mierzyce, łącznie zmieniany 2 razy.
Grażyna Stasiak
-
Sroczyński_Włodzimierz

proszę o pomoc
zawsze większa szansa, gdy w temacie wpiszesz jakiś konkret
99% tu przychodzi nie z pomocą, a z prośbą o pomoc:) i niekoniecznie (także i ten 1%) zajrzy co tam w środku:)
coś (np jakiś dokument?) "z Sobkowa" tzn? Roman w Sobkowie urodzony, mieszkali(kiedy?)? a gdzie to? parafia? gmina?
99% tu przychodzi nie z pomocą, a z prośbą o pomoc:) i niekoniecznie (także i ten 1%) zajrzy co tam w środku:)
coś (np jakiś dokument?) "z Sobkowa" tzn? Roman w Sobkowie urodzony, mieszkali(kiedy?)? a gdzie to? parafia? gmina?
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
-
Ewa_Kruszewska

proszę o pomoc
Witam,
poszukuję informacji nt. Władysława Kruszewskiego z Tworki, gmina Wyszki, metryki ślubu, zgonu, Urodzony ok. 1880 lub 1881. syna Antoniego i Barbary Kruszewskich, zamieszkałego gmina Wyszki, wieś Tworki, woj. podlaskie
żona Eddie Kruszewska,
Dzieci Anna Kruszewska ( Zawadzka)
poszukuję informacji nt. Władysława Kruszewskiego z Tworki, gmina Wyszki, metryki ślubu, zgonu, Urodzony ok. 1880 lub 1881. syna Antoniego i Barbary Kruszewskich, zamieszkałego gmina Wyszki, wieś Tworki, woj. podlaskie
żona Eddie Kruszewska,
Dzieci Anna Kruszewska ( Zawadzka)