Gacek Wincenty i Katarzyna zd. Switek z Sobkowa

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

mierzyce

Sympatyk
Mistrz

Gacek Wincenty i Katarzyna zd. Switek z Sobkowa

Post autor: mierzyce »

Temat: "Wincenty i Katarzyna Gacek zd Switek z Sobkowa"*

Witam
poszukuję informacji o Wincentym i Katarzynie Gacek z Sobkowa, Nie wiem skąd pochodzili. ani kiedy zmarli. Wiem Ze 1904r urodził im się syn Roman, podobno był jedynakiem .Czy ktoś mógłby udzielić mi więcej informacji na ich temat. Może ktoś ma ich swoim drzewie i mógłby mi pomóc. Z góry gorąco dziękuję.za każdą informację Grażyna S.

* moderacja tematu [Sianin_1948]
Ostatnio zmieniony śr 27 gru 2017, 11:38 przez mierzyce, łącznie zmieniany 2 razy.
Grażyna Stasiak
Sroczyński_Włodzimierz

Członek PTG
Nowicjusz

proszę o pomoc

Post autor: Sroczyński_Włodzimierz »

zawsze większa szansa, gdy w temacie wpiszesz jakiś konkret
99% tu przychodzi nie z pomocą, a z prośbą o pomoc:) i niekoniecznie (także i ten 1%) zajrzy co tam w środku:)

coś (np jakiś dokument?) "z Sobkowa" tzn? Roman w Sobkowie urodzony, mieszkali(kiedy?)? a gdzie to? parafia? gmina?
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
Ewa_Kruszewska

Sympatyk

proszę o pomoc

Post autor: Ewa_Kruszewska »

Witam,
poszukuję informacji nt. Władysława Kruszewskiego z Tworki, gmina Wyszki, metryki ślubu, zgonu, Urodzony ok. 1880 lub 1881. syna Antoniego i Barbary Kruszewskich, zamieszkałego gmina Wyszki, wieś Tworki, woj. podlaskie
żona Eddie Kruszewska,
Dzieci Anna Kruszewska ( Zawadzka)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”