> 1.000 indeksów
> 3.000 indeksów
> 10.000 indeksów
> 30.000 indeksów
> 100.000 indeksów
> 300.000 indeksówModeratorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

> 1.000 indeksów
> 3.000 indeksów
> 10.000 indeksów
> 30.000 indeksów
> 100.000 indeksów
> 300.000 indeksów

Rangi ("odznaki") dla indeksujących to dobra motywacja. Wykonanie 1000 indeksów nie wymaga ogromnych nakładów czasowych - w porównaniu do ilości indeksów osób z czołówki. Co do indeksowania dla innych TG itp. - to możesz mieć jedynie do nich żal, że nie wprowadzili systemu rangkaphis pisze:Czy to nie jest troche egoistyczne? wykonałem indeksy dla PomTG , udostępniłem swoje indeksy dla Silius Radicum, indeksuje u mormonów... mam też skromną ilość indeksów dla PolTG. Dajmy każdemu kto wykonał indeks jakieś wyróżnienie.
Edycja:
Na stronie jest zarejestrowanych 42776 użtkowników z tego tylko 1281 dało swój wkład z minimum 1 indeksem. Tzn., że tylko około 3% coś zindeksowało i z tego tylko 1,3% zasługuje na wyróżnienie?

Gdyby była już nowa strona (np. ta przygotowana przeze mnie) to funkcjonalność łączenia kont również by była. Obecnie to zabawa po stronie bazy danych której chyba nie ma kto wykonywać. Bardzo mnie to frustrowało gdy jako programista musiałem wchodzić do bazy danych i łączyć czyjeś konta tylko dlatego, że nie została wdrożona nowa strona. Życzę powodzenia kolejnych zapaleńcom. Może mój post otworzy obecnemu Zarządowi oczy i coś się w tej kwestii zmieni.Jol_Kla pisze:A ja indeksy przesyłam pod innym nickiem niż posty. Nigdy nie zdołałam scalić obu kont - podobno się nie da. Może teraz się da ?
Znaczki są sympatyczneteż poproszę
ID 8725 (suma 82.815)