Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki
Bardzo dziękuję oraz mam wielką prośbę o informacje na temat jeszcze tych czterech osób:
Johann Scholtysik ur 1841 (Liszka-Frak in Familie Liszka-Frak, zarządzana przez Karina Liszka-Frak)
Johann Scholtysik ur 1829 (Moje in Witryna rodzinna, zarządzana przez Dawid Machura) https://www.myheritage.pl/research?s=19 ... scholtysik
Na MyHeritage znalazłam osobę Maria Pytlarz z d. Piotrowska ur. 1905 rok. Czy ktoś mógłby poprosić w moim imieniu o kontakt administratora drzewa, w którym znajduje się ta Pani?
Urszula_Pogoń pisze:Na MyHeritage znalazłam osobę Maria Pytlarz z d. Piotrowska ur. 1905 rok. Czy ktoś mógłby poprosić w moim imieniu o kontakt administratora drzewa, w którym znajduje się ta Pani?
Witam , mogę przekazać prośbę ale proszę o podanie maila na priv na który administrator drzewa odpowie
pozdrawiam Bożena
Dobry wieczór
Bożenko, jeśli będziesz tak uprzejma i zostawisz wiadomość Maciejowi Zglińskiemu https://www.myheritage.pl/site-14969204 ... i%C5%84scy
Jego babcia Jadwiga jest siostrą mojego pradziadka Tadeusza Gułajskiego
Pozdrawiam, Ula
domeczekk(małpka)wp.pl
Szukam aktu urodz. pradziadka Mikołaja Musztuk (s. Michała i Anny) ur. 12.12.1882 w Szechynie ok. Przemyśla (teraz Ukraina). Brak w parafiach: rzym.kat. w Medyce, grec.kat. w Medyce, grec.kat. dla miejsc. Torki
Bardzo proszę, w miarę możliwości o sprawdzenie w dwóch drzewach informacji o Florentynie Korkowskiej z domu Wojcierowskiej. Jedno drzewo to:
1) Sztefka Web Site zarządzane przez panią Aleksandrę Sztefkę
2) Flader Web Site zarządzane przez pana Andrzeja Fladera.
Jeżeli mają państwo możliwość to będę wdzięczna za przekazania, że jestem zainteresowana powiązaniami z wszystkimi osobami noszącymi nazwisko WOJCIEROWSKI. Mój mail: gosia,julia.zuk[małpa]gmail.com
Florentyna Korkowska (z d. Wojcierowska)
1899 - 1977
Urodziny: 1899
Śmierć: 24 gru 1977
Członkowie rodziny
Mąż:
Czesław Korkowski
1892 - 1940
Dzieci:
Barbara Sztefka (z d. Korkowska)
1925 - ?
Jan Korkowski
1929 - ?
Źródło
Witryna rodziny:
Sztefka Web Site
Zaktualizowany dnia 26 gru 2017
Czesław Korkowski
1892 - 1940
Urodziny: 1892
Śmierć: 20 lip 1940
Członkowie rodziny
Rodzice:
Ignacy Korkowski
1861 - 1915
Kazimiera Korkowska (z d. Tokarska)
1870 - 1942
Żona:
1899 - 1977
Rodzeństwo:
Stanisława Wojcierowska (z d. Korkowska)
1888 - 1980
Kazimierz Korkowski
1898 - 1946
Ignacy Korkowski
Edmund Korkowski
Helena Korkowska
1890 - 1956
Władysław Korkowski
Józef Korkowski
Dzieci:
Barbara Sztefka (z d. Korkowska)
1925 - ?
Jan Korkowski
1929 - ?
Drugie drzewo:
? - 1977
Śmierć: 1977
Polska
Członkowie rodziny
Mąż:
Czesław Korkowski
Syn:
Jan Maksymilian Korkowski
Źródło
Witryna rodziny:
Flader Web Site
Zaktualizowany dnia 12 sty 2018