Projekt genealogiczny AP w Toruniu i Bydgoszczy
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech, adamgen
To jest moje życzenie, żeby GwA działało jak powinno w tym nowym roku. Myślę, że łatwiej byłoby pojechać do AP w Toruniu i przejrzeć księgi na miejscu niż męczyć się z tą stroną. Te problemy zniechęcają mnie do poszukiwania aktów zgonów moich 3xpradziadków zmarłych prawdopodobnie w Wąbrzeźnie. Niestety po godzinie udręki przejrzałem, a w sumie załadowało mi się 50 skanów. Udręka!
Pomyślności Wszystkim
Pozdrawiam
Tomasz
Pomyślności Wszystkim
Pozdrawiam
Tomasz
-
Ruminski_Marcin

-
Ruminski_Marcin

- Barbara_Lendzion

Czeski film na GwA .Co prawda dodali informację, że trwają prace naprawcze, ale w dalszym ciągu skany się nie otwierają jak należy , wyświetlają się strony puste, niepełne, z szarymi albo białymi plamami na części strony, miniaturki po lewej stronie skaczą......A o tym co dodali ,ani widu ani słychu. Nie odpowiadają na wysłane informacje o błędach. Mają nas w głębokim poważaniu. Chyba piekarz nie wziął się za informatykę ? Chociaż kto wie ?
Pozdrawiam Barbara
-------------------------------------------------------
Poszukuję: Włocławek - Wilczyńscy,Kulińscy Kowal - Cytaccy ,Baruchowo i okolice: Lewandowscy, Gizińscy,Prusy i Mazowsze - Lendzion
-------------------------------------------------------
Poszukuję: Włocławek - Wilczyńscy,Kulińscy Kowal - Cytaccy ,Baruchowo i okolice: Lewandowscy, Gizińscy,Prusy i Mazowsze - Lendzion
Zrobiło się coś cicho w temacie GwA.
Czyżby całkowite zniechęcenie czy zadowolenie jest powodem ?
Informacja o awarii sprzętu zniknęła, ale u mnie praktycznie żadnej poprawy. Pliki nadal się nie otwierają tak jak trzeba. Uzbroiłam się w cierpliwość i próbuję coś wskórać. Czasami jest ok, wszystko w miarę szybko działa, a czasami udaje mi się po 5 podejściach otworzyć plik ale przybliżenia NIE.
Czy jest to już nowy sprzęt ? Jeżeli tak to „wow”, niewypał totalny, żółwie szybciej chodzą
Pozdrawiam
Marianna
Czyżby całkowite zniechęcenie czy zadowolenie jest powodem ?
Informacja o awarii sprzętu zniknęła, ale u mnie praktycznie żadnej poprawy. Pliki nadal się nie otwierają tak jak trzeba. Uzbroiłam się w cierpliwość i próbuję coś wskórać. Czasami jest ok, wszystko w miarę szybko działa, a czasami udaje mi się po 5 podejściach otworzyć plik ale przybliżenia NIE.
Czy jest to już nowy sprzęt ? Jeżeli tak to „wow”, niewypał totalny, żółwie szybciej chodzą
Pozdrawiam
Marianna
-
Bożena_Prymus

Ale się uśmiałambielecki pisze:Projekt najwyraźniej przyjął wobec użytkownika strategię "małżeńską" którą roboczo można streścić: "jak się bardzo postarasz, to coś tam w końcu uzyskasz, ale za dużo sobie nie wyobrażaj i nie narzekaj".
Łukasz
Ale nawet w strategii małżeńskiej , można więcej zyskać i w krótszym czasie
Bożena
- Barbara_Lendzion