Cmentarz - Gdynia
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
- Marek.Podolski

Cmentarz Marynarki Wojennej w Gdyni
Dziękuję!
Tyle się oszukałem wcześniej.
Pozdrawiam
Marek
Tyle się oszukałem wcześniej.
Pozdrawiam
Marek
-
Kubusia210

Witam!
Mam prośbę o wykonanie zdjęcia na cmentarzu w Gdyni przy ul. Spokojnej. Chodzi mi o osobę Juliana Kolbusz i jego żony Emilii (brata mojego pradziadka). Wiem, że zdjęcia są udostępnione na grobonet.com ale chciałbym otrzymać "nowe" zdjęcia ponieważ chciałbym się dowiedzieć w jakim (grób) jest stanie, i czy nie jest do likwidacji. Z góry dziękuję i przepraszam za kłopot.
Dane:
Julian Kolbusz (1927-1984) sektor 41, nr rzędu 1, grób 7
Emilia Kolbusz (1924-2010) sektor 41, nr rzędu 1, grób 7
Pozdrawiam
Jakub
Mam prośbę o wykonanie zdjęcia na cmentarzu w Gdyni przy ul. Spokojnej. Chodzi mi o osobę Juliana Kolbusz i jego żony Emilii (brata mojego pradziadka). Wiem, że zdjęcia są udostępnione na grobonet.com ale chciałbym otrzymać "nowe" zdjęcia ponieważ chciałbym się dowiedzieć w jakim (grób) jest stanie, i czy nie jest do likwidacji. Z góry dziękuję i przepraszam za kłopot.
Dane:
Julian Kolbusz (1927-1984) sektor 41, nr rzędu 1, grób 7
Emilia Kolbusz (1924-2010) sektor 41, nr rzędu 1, grób 7
Pozdrawiam
Jakub
Jakub Józef Musiał
Gdynia Oksywie
poszukuje grobu na cmentarzu Gdynia Oksywie na nazwisko Kepo Edward Klara
Pozdrawiam Sylwia
Pozdrawiam Sylwia
Gdynia Orłowo stary cmentarz - szukam grobu
Witam,
czy Ktoś z Państwa ma możliwość zlokalizowania grobu z 1949 roku (małe dziecko Tadeusz FORMELA ), został pochowany na cmentarzu parafialnym w Gdyni Orłowie ?
Z góry dziękuję za informacje,
Krzysztof.
czy Ktoś z Państwa ma możliwość zlokalizowania grobu z 1949 roku (małe dziecko Tadeusz FORMELA ), został pochowany na cmentarzu parafialnym w Gdyni Orłowie ?
Z góry dziękuję za informacje,
Krzysztof.
- Krystyna.waw

O ten cmentarz ci chodzi?
http://kfp.pl/stary-cmentarz-w-kolibkach
Krystyna
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
Witam,Krystyna.waw pisze:O ten cmentarz ci chodzi?
ale raczej chodzi o stary cmentarz przy ulicy Kościelnej w Orłowie.
Krzysztof.
- Krystyna.waw

Tu sprawdzałeś?
https://billiongraves.com/cemetery/Gdyn ... nej/213379
Krystyna
Tak,Krystyna.waw pisze:Tu sprawdzałeś?
niestety bez rezultatu. Możliwe, że grobu już niestety nie ma
Krzysztof.
- Myszor_Oskar

Gdynia Cmentarz Oksywski - potrzebuję pomocy w wykonaniu zdj
Dowiedziałam się gdzie na cmentarzu oksywskim jest pochowana moja rodzina - prapradziadek z drugą żoną i ich córką. Czy jest tu ktoś kto by mi pomógł zdobyć zdjęcie tego nagrobka?
Znajduje się on w sektorze F rząd 12 grób 10.
Pochowany jest tam Józef Nierzwicki z Weroniką Nierzwicką (z d. Gwizdała) i córką Bogumiłą.
Pozdrawiam
Ewelina Kur
Znajduje się on w sektorze F rząd 12 grób 10.
Pochowany jest tam Józef Nierzwicki z Weroniką Nierzwicką (z d. Gwizdała) i córką Bogumiłą.
Pozdrawiam
Ewelina Kur
Dzień dobry!
Chciałam zwrócić się z pytaniem, czy istnieje możliwość, żeby ktoś z użytkowników pozostawił wiadomość na grobie? Chodzi o cmentarz Witomiński, ja niestety jestem praktycznie z drugiego końca Polski, a wiem, że osoby pochowane utrzymywały bliskie relacje z moją babcią. Moja mama początkowo nie kojarzyła, jaki jest między nami stopień pokrewieństwa (udało mi się już to ustalić), pamiętała tylko, że zawsze kiedy kobieta przyjeżdżała z Trójmiasta (mąż zmarł wcześniej), to babcia zwracała się do niej "ciociu" i że była ona małżonką krewniaka, ale kiedy owdowiała, to wciąż odwiedzała naszą rodzinę. Jeśli jest ktoś, kto mógłby zostawić kartkę na danym grobie, proszę dać znać, to szczegóły napiszę w wiadomości prywatnej
Chciałam zwrócić się z pytaniem, czy istnieje możliwość, żeby ktoś z użytkowników pozostawił wiadomość na grobie? Chodzi o cmentarz Witomiński, ja niestety jestem praktycznie z drugiego końca Polski, a wiem, że osoby pochowane utrzymywały bliskie relacje z moją babcią. Moja mama początkowo nie kojarzyła, jaki jest między nami stopień pokrewieństwa (udało mi się już to ustalić), pamiętała tylko, że zawsze kiedy kobieta przyjeżdżała z Trójmiasta (mąż zmarł wcześniej), to babcia zwracała się do niej "ciociu" i że była ona małżonką krewniaka, ale kiedy owdowiała, to wciąż odwiedzała naszą rodzinę. Jeśli jest ktoś, kto mógłby zostawić kartkę na danym grobie, proszę dać znać, to szczegóły napiszę w wiadomości prywatnej
Izabela
-
Tomek_Bogiel

Napisz do mnie na pw
Pozdrawiam.
Tomek
Pozdrawiam.
Tomek
-
wiktor_jatkiewicz

Cmentarz Gdynia Cisowa-prośba o wykonanie zdjęcia
Witam!
Czy ktoś z Państwa wybiera się na cmentarz w Gdyni Cisowej (ul.Owsiana) i mógłby dla mnie wykonać zdjęcie grobu rodziny Heland? Z góry ogromnie dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
Wiktor
Czy ktoś z Państwa wybiera się na cmentarz w Gdyni Cisowej (ul.Owsiana) i mógłby dla mnie wykonać zdjęcie grobu rodziny Heland? Z góry ogromnie dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
Wiktor
Witaj,
potrafisz powiedzieć +/- w jakim rejonie cmentarza go szukać ?
Jola
potrafisz powiedzieć +/- w jakim rejonie cmentarza go szukać ?
Jola
-
wiktor_jatkiewicz

Niestety nie wiem. Nawet nie mam daty zgony. Franciszek Heland urodził się w 1895 i został prawdopodobnie pochowany na cmentarzu przy ulicy Owsianej w Gdyni.