Nazwisko: Jackiewicz

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=362&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
dia20

Post autor: dia20 »

Moj dziadek mial na nazwisko Jozef Jackiewicz mieszkal w Slupsku. Pochodzil Jasienowice powiat Wolkowysk ,Teraz Bialorus,ale byl polakiem 58 roku wyjechal z tamtad do Polski. Mial 4 corki Stanislawa.Barbara,Jasia i Regina. Zmarl w 1978 roku.
marcin.piepik

Sympatyk

Re: Nazwisko: Jackiewicz

Post autor: marcin.piepik »

dia20 pisze:Moj dziadek mial na nazwisko Jozef Jackiewicz mieszkal w Slupsku. Pochodzil Jasienowice powiat Wolkowysk ,Teraz Bialorus,ale byl polakiem 58 roku wyjechal z tamtad do Polski. Mial 4 corki Stanislawa.Barbara,Jasia i Regina. Zmarl w 1978 roku.
Moja babcia Maria Jackiewicz (córka Antoniego i Jadwigi) urodziła się 22 maja 1919 r. w Jasienowicach. Następnie wyszła za mąż z Witolda Piepik. Później w 1945 r. przyjechali do Szczecinka. Wiem, że mam rodzinę w Słupsku. Proszę o kontakt. Pozdrawiam Marcin Piepik
Addd12

Re: Nazwisko: Jackiewicz

Post autor: Addd12 »

Szukam krewnych z rodziny Jackiewiczów, którzy pochodzą z Jasienowic, okolice Wołkowyska. Zapraszam do kontaktu przez stronę albo mailowo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”