www.newspapers.com - pomoc
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
PastuszczakW

www.newspapers.com - pomoc
Witam,
czy posiada ktoś konto w tym serwisie ? Jeśli tak to proszę o kontakt PW lub na email wpastuszczak3[at]gmail.com
czy posiada ktoś konto w tym serwisie ? Jeśli tak to proszę o kontakt PW lub na email wpastuszczak3[at]gmail.com
Wojciech
-
Piotr_Romanowski

Dostęp do newspapers.com
Bardzo proszę o kontakt osoby które mają dostęp do serwisu newspapers.com
Dostęp do newspapers.com
Witam,
Czy mogę poprosić o sprawdzenie czy występuje tam nazwisko Kisiel-dorohinicki/a, bądź Dorohinicki/a
Gosia Kisiel-Dorohinicka
Czy mogę poprosić o sprawdzenie czy występuje tam nazwisko Kisiel-dorohinicki/a, bądź Dorohinicki/a
Gosia Kisiel-Dorohinicka
Małgorzata Kisiel-Dorohinicka
-----------------------------------
Szukam informacji o rodzinach: Kisiel, Kisiel-Dorohinicki z Litwy, Chwała ze Szczurowej, Kot ze Skorczowa (parafia Kazimierza Wielka) i z Boronic (parafia Kościelec)
-----------------------------------
Szukam informacji o rodzinach: Kisiel, Kisiel-Dorohinicki z Litwy, Chwała ze Szczurowej, Kot ze Skorczowa (parafia Kazimierza Wielka) i z Boronic (parafia Kościelec)
-
beatpatt35

Re: Dostęp do newspapers.com
Witam,Gosia253 pisze:Witam,
Gosia Kisiel-Dorohinicka
Nazwisko Kisiel-Dorohinicki/a lub samo Dorohinicki/a nie występuje, natomiast nazwisko Kisiel występuje setki razy.
Pozdrawiam,
Łukasz
Łukasz
-
PastuszczakW

diskopolo pisze:Witam,
Posiadam aktywne konto - służę pomocą.
https://go.newspapers.com/results.php?q ... ate_field=
Czy mogę prosić o wyniki z tego linku ? z góry dziękuję
Wojciech
- Stradowski_Jacek

Łukaszu, czy mógłbyś sprawdzić dla mnie wyniki z tego odnosnika: https://go.newspapers.com/results.php?q ... ate_field=diskopolo pisze:Witam,
Chodzi mi o nazwisko Stradowski / Stradomski.
Dziękuję z góry i pozdrawiam!
Jacek
ecoman małpeczka interia . pl
O jaką osobę o tym nazwisku konkretnie chodzi?
W wynikach są:
1. Nekrologi Władysławy Patuszczak zmarłej 28/08/1988 w wieku 82 w miejscowości Thorpe, stan Wisconsin;
2. Informacja o małżeństwie Franka Patuszczak'a z Mary Gonzagowska z 23/02/1924 w miejscowości Fillmore, stan Nowy Jork
3. Informacja o wyborze nowego zarządu rady parafii Ducha Świętego w Winnipeg, Kanada z dnia 24/01/1938, w którego skład wszedł T.Patuszczak.
W wynikach są:
1. Nekrologi Władysławy Patuszczak zmarłej 28/08/1988 w wieku 82 w miejscowości Thorpe, stan Wisconsin;
2. Informacja o małżeństwie Franka Patuszczak'a z Mary Gonzagowska z 23/02/1924 w miejscowości Fillmore, stan Nowy Jork
3. Informacja o wyborze nowego zarządu rady parafii Ducha Świętego w Winnipeg, Kanada z dnia 24/01/1938, w którego skład wszedł T.Patuszczak.
PastuszczakW pisze:diskopolo pisze:Witam,
https://go.newspapers.com/results.php?q ... ate_field=
Czy mogę prosić o wyniki z tego linku ? z góry dziękuję
Pozdrawiam,
Łukasz
Łukasz
- Krystyna.waw

Sporo wyników z takimi nazwiskami. Trzeba srecyzować wyszukiwanie, najlepiej krajem/stanem i przybliżona data.
stradów pisze:Łukaszu, czy mógłbyś sprawdzić dla mnie wyniki z tego odnosnika: https://go.newspapers.com/results.php?q ... ate_field=diskopolo pisze:Witam,
Chodzi mi o nazwisko Stradowski / Stradomski.
Dziękuję z góry i pozdrawiam!
Jacek
ecoman małpeczka interia . pl
Pozdrawiam,
Łukasz
Łukasz