Poszukuję krewnych: Jana Musiał

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

jarekf20

Sympatyk
Nowicjusz

Poszukuję krewnych: Jana Musiał

Post autor: jarekf20 »

T:Poszukuję krewnych

Witam serdecznie,
Poszukuję rodzeństwa pradizadków z którymi moja rodzina nie miała żadnego kontaktu. Znam ich daty narodzin i imiona rodziców ale gdzie sie wyprowadzili to niewiem. Czy można gdzieś po dacie ur. odnaleźć gdzie te osoby zamieszkały ? Pierwszy brat pradziadka ur. się w 1898 roku.
pozdrawiam
Jarosław
Ostatnio zmieniony pt 25 mar 2011, 21:01 przez jarekf20, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
szczesna

Sympatyk
Ekspert

Poszukuję krewnych

Post autor: szczesna »

Proszę spróbować dotrzeć do aktu chrztu. Czasami przy akcie jest adnotacja , gdzie, w jakiej parafii dana osoba zawarła ślub.
Pozdrawiam
Joanna
Pozdrawiam
Joanna

Nazwiska, które mnie interesują: Kluczewski, Sienicki/Siennicki, Weiss/Wajs, Linke, Schuttke, Cieślak
Pawlak_Elżbieta

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Pawlak_Elżbieta »

Najprostsza droga, to podać tu w ogłoszeniu nazwiska poszukiwanych, a może to zadziałać w drugą stronę, bo ktoś z nieznanych krewnych przeczyta i odpowie.
:idea:
Życzę sukcesów w poszukiwaniach.
Ela
jarekf20

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: jarekf20 »

Dotarłem do aktów chrztów ale brak przypisków o ślubie i o śmierci. A więc poszukuję krewnych :
Jana Musiał ur. 1898r. w Nowej Wsi.
pozdrawiam i dzięki za odp
Ostatnio zmieniony pt 25 mar 2011, 20:58 przez jarekf20, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lechowski_Cezary

Sympatyk
Kontakt:

Post autor: Lechowski_Cezary »

Panią Majerską - imienia nie pamiętam, znałem bo uczyła mnie w Technikum Ceramicznym w Gliwicach. Polonistka, była moją wychowawcą klasy - druga połowa lat 60
Cezary Lechowski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”