Nazwisko Zientara - szukam informacji o przodkach
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Zientara_Andrzej
ZIENTARA - szukam informacji o przodkach, którzy po emigracji z Węgier ok roku 1838 osiedli na terenie Górnego Śląska (okolice Sosnowca i Częstochowy) 
Witaj
Zientara to nazwisko jest mi znane z Sosnowiec-Niwka. Parafia Św.Jana Chrzciciela.
pozdrawiam
Jurek
Zientara to nazwisko jest mi znane z Sosnowiec-Niwka. Parafia Św.Jana Chrzciciela.
pozdrawiam
Jurek
-
Zientara_Andrzej
Cześć, bardzo dziękuję za informację.
Buduję drzewo genealogiczne dla Rodu Zientara i wiem że potomkowie emigranta mieszkali w także w Koniecpolu, Chrząstowie i w Częstochowie, szukam kontaktu z nimi. Sam jestem synem Zygmunta, moim dziadkiem był Franciszek a pradziadkiem Maciej.
Jurku, jeżeli masz więcej informacji o tym Rodzie to chętnie nawiążę z Tobą kontakt e-mailowy jak również osobisty.
Pozdrawiam Andrzej Zientara, e-mail: andrzej@dive.pl
Buduję drzewo genealogiczne dla Rodu Zientara i wiem że potomkowie emigranta mieszkali w także w Koniecpolu, Chrząstowie i w Częstochowie, szukam kontaktu z nimi. Sam jestem synem Zygmunta, moim dziadkiem był Franciszek a pradziadkiem Maciej.
Jurku, jeżeli masz więcej informacji o tym Rodzie to chętnie nawiążę z Tobą kontakt e-mailowy jak również osobisty.
Pozdrawiam Andrzej Zientara, e-mail: andrzej@dive.pl
Witaj
Na początek proponuję zapytaj na - Nasza Klasa - Sosnowiec
Od lat nie mieszkam już na tej dzielnicy.
pozdrawiam
Na początek proponuję zapytaj na - Nasza Klasa - Sosnowiec
Od lat nie mieszkam już na tej dzielnicy.
pozdrawiam
pozdrawiam serdecznie, Jurek
W kręgu moich zainteresowań nazwiska: Bąkowski, Buczkiewicz, Kręcisz, Pawlicki, Sajkiewicz, Skuta
W kręgu moich zainteresowań nazwiska: Bąkowski, Buczkiewicz, Kręcisz, Pawlicki, Sajkiewicz, Skuta
-
Zientara_Andrzej
Tak zrobię, dzięki, powodzenia w działaniach na polu genealogicznym
Pozdrawiam
Pozdrawiam