Do Geneteki dodano indeksy Parafii..
Moderator: maria.j.nie
Do Geneteki dodałam:
Baboszewo MZ zgony uzupełnienia indeksował Robert Starczewski (indeksy zrobione na podstawie aktów)
Borszewice ŁD ur. i zg. uzupełnienia indeksował Bartłomiej Czyżewski
Częstoborowice LB ur. i ś. uzupełnienia indeksował Krzysztof Nizioł
Dobre MZ ur. i śl. indeksowała Dorota Kowalczyk
Dzierążnia LB urodzenia indeksowała Liliana Piórek-Baj
Klukowo gm. Świercze MZ zgony uzupełnienie indeksowała Irena Winiarska
Radomsko ŁD urodzenia uzupełnienia indeksował Włodzimierz Stefani
Sobota ŁD zgony indeksowała Eliza Parcheniak, skanów użyczyła anusia1610
Warszawa św. Stanisław MB MZ chrzty uzupełnienia indeksował WZI
Złaków Kościelny ŁD ur.śl.zg. uzupełnienia indeksował Jan Brudka
Złaków Kościelny ŁD ur.śl.zg. uzupełnienia indeksowała Incognito skany Gospel
Zuzela MZ śluby indeksowała Ewa Bohusz-Rubaszewska
Bardzo proszę przed rozpoczęciem indeksacji upewnic się, że ktoś już takowej nie robi. http://www.geneteka.genealodzy.pl/plany.php Jeśli na stronie planów Geneteki interesująca Was parafia nie jest wpisana do tabeli "Zasoby znajdujące się w opracowywaniu przez uczestników projektu", to możecie śmiało brac się za indeksacje. Dodatkowo, żeby uniknąc ewentualnych późniejszych nieporozumień, proszę o informacje kto co indeksuje żebym mogła w powyższej tabeli je umieścic.
Pozdrawiam,
Marta Nalazek
marta1044@op.pl
Baboszewo MZ zgony uzupełnienia indeksował Robert Starczewski (indeksy zrobione na podstawie aktów)
Borszewice ŁD ur. i zg. uzupełnienia indeksował Bartłomiej Czyżewski
Częstoborowice LB ur. i ś. uzupełnienia indeksował Krzysztof Nizioł
Dobre MZ ur. i śl. indeksowała Dorota Kowalczyk
Dzierążnia LB urodzenia indeksowała Liliana Piórek-Baj
Klukowo gm. Świercze MZ zgony uzupełnienie indeksowała Irena Winiarska
Radomsko ŁD urodzenia uzupełnienia indeksował Włodzimierz Stefani
Sobota ŁD zgony indeksowała Eliza Parcheniak, skanów użyczyła anusia1610
Warszawa św. Stanisław MB MZ chrzty uzupełnienia indeksował WZI
Złaków Kościelny ŁD ur.śl.zg. uzupełnienia indeksował Jan Brudka
Złaków Kościelny ŁD ur.śl.zg. uzupełnienia indeksowała Incognito skany Gospel
Zuzela MZ śluby indeksowała Ewa Bohusz-Rubaszewska
Bardzo proszę przed rozpoczęciem indeksacji upewnic się, że ktoś już takowej nie robi. http://www.geneteka.genealodzy.pl/plany.php Jeśli na stronie planów Geneteki interesująca Was parafia nie jest wpisana do tabeli "Zasoby znajdujące się w opracowywaniu przez uczestników projektu", to możecie śmiało brac się za indeksacje. Dodatkowo, żeby uniknąc ewentualnych późniejszych nieporozumień, proszę o informacje kto co indeksuje żebym mogła w powyższej tabeli je umieścic.
Pozdrawiam,
Marta Nalazek
marta1044@op.pl
Do Geneteki dodałam:
Korzkiew MP śluby uzupełnienie indeksował Przemysław Zubrycki
Korzkiew MP ur. i zg. indeksował Przemysław Zubrycki
Pabianice ŁD śluby uzupełnienie indeksowała Genowefa
Puszcza Solska LB urodzenia uzupełnienia indeksował Arkadiusz Lipiec
Radomsko ŁD urodzenia uzupełnienie indeksował Włodzimierz Stefani
Pozdrawiam,
Marta
Korzkiew MP śluby uzupełnienie indeksował Przemysław Zubrycki
Korzkiew MP ur. i zg. indeksował Przemysław Zubrycki
Pabianice ŁD śluby uzupełnienie indeksowała Genowefa
Puszcza Solska LB urodzenia uzupełnienia indeksował Arkadiusz Lipiec
Radomsko ŁD urodzenia uzupełnienie indeksował Włodzimierz Stefani
Pozdrawiam,
Marta
-
Ciesielski_Marcin

Witam
W bieżącym tygodniu Do Geneteki dodałem:
- indeksy ślubów z parafii Niekrasów (gm. Osiek, pow. staszowski, woj. świętokrzyskie) z lat 1797-1817, wykonane przez I.Lubczyńską;
- indeksy zgonów z parafii Byszewo (gm. Koronowo, pow. bydgoski, woj. kuj.-pom.) z lat 1878-1900, wykonane przez K.Drzewuszewskiego;
- indeksy ślubów z parafii Wałdowo (gm. Sępólno Kraj., pow. sępoleński, woj. kuj.-pom.) z lat 1832-1841, wykonane przez M.Wakarecy;
- indeksy zgonów z parafii Lniano (gm. Lniano, pow. świecki, woj. kuj.-pom.) z lat 1945-1948, 1949-1987, wykonane przeze mnie;
- indeksy ślubów z parafii Żołędowo (gm. Osielsko, pow. bydgoski, woj. kuj.-pom.) z lat 1860-1879, wykonane przez M.Rottenberg;
- pierwsze indeksy chrztów z parafii Subkowy (gm. Subkowy, pow. tczewski, woj. pomorskie) z lat 1778-1800, wykonane przez B.Gralikowską;
- indeksy zgonów z parafii Starogard Gd. (woj. pomorskie) z lat 1908-1909, wykonane przez M.Bednarską;
- indeksy chrztów z parafii Sierakowice (woj. pomorskie) z lat 1862-1874 i 1874-1888, wykonane przez użytkownika portalu "Janusz";
- pierwsze indeksy chrztów z parafii Stężyca (gm. Krasnystaw, woj. lubelskie) z lat 1834-1860, wykonane przez M.Olewnik;
- pierwsze indeksy z parafii Świekatowo (gm. Świekatowo, pow. świecki, woj. kuj.-pom.) tj. śluby 1875-1878 i zgony 1854-1864, wykonane przeze mnie (indeksy niepełne, sporządzone na podstawie skanów ksiąg zawierających odtworzone pozycje).
Pozdrawiam
Marcin Ciesielski
W bieżącym tygodniu Do Geneteki dodałem:
- indeksy ślubów z parafii Niekrasów (gm. Osiek, pow. staszowski, woj. świętokrzyskie) z lat 1797-1817, wykonane przez I.Lubczyńską;
- indeksy zgonów z parafii Byszewo (gm. Koronowo, pow. bydgoski, woj. kuj.-pom.) z lat 1878-1900, wykonane przez K.Drzewuszewskiego;
- indeksy ślubów z parafii Wałdowo (gm. Sępólno Kraj., pow. sępoleński, woj. kuj.-pom.) z lat 1832-1841, wykonane przez M.Wakarecy;
- indeksy zgonów z parafii Lniano (gm. Lniano, pow. świecki, woj. kuj.-pom.) z lat 1945-1948, 1949-1987, wykonane przeze mnie;
- indeksy ślubów z parafii Żołędowo (gm. Osielsko, pow. bydgoski, woj. kuj.-pom.) z lat 1860-1879, wykonane przez M.Rottenberg;
- pierwsze indeksy chrztów z parafii Subkowy (gm. Subkowy, pow. tczewski, woj. pomorskie) z lat 1778-1800, wykonane przez B.Gralikowską;
- indeksy zgonów z parafii Starogard Gd. (woj. pomorskie) z lat 1908-1909, wykonane przez M.Bednarską;
- indeksy chrztów z parafii Sierakowice (woj. pomorskie) z lat 1862-1874 i 1874-1888, wykonane przez użytkownika portalu "Janusz";
- pierwsze indeksy chrztów z parafii Stężyca (gm. Krasnystaw, woj. lubelskie) z lat 1834-1860, wykonane przez M.Olewnik;
- pierwsze indeksy z parafii Świekatowo (gm. Świekatowo, pow. świecki, woj. kuj.-pom.) tj. śluby 1875-1878 i zgony 1854-1864, wykonane przeze mnie (indeksy niepełne, sporządzone na podstawie skanów ksiąg zawierających odtworzone pozycje).
Pozdrawiam
Marcin Ciesielski
Do Geneteki dodałam:
Biesiadki MP urodzenia uzupełnienie indeksowała Magdalena Smolska-Kwinta
Ciechanów MZ ur. śl. zg. indeksował Jerzy Stawiński
Korzkiew MP zgony indeksował Przemysław Zubrycki (ogłoszone 09.12., ale nie dodane)
Stoczek Węgrowski MZ zgony indeksowała Bożena Turek
Śniadowo PL śluby indeksowała papakulka
Warszawa Wszystkich Świętych MZ chrzty uzupełnienie i poprawki indeksował WZI
Winnica MZ zgony uzupełnienie indeksował Paweł Dobrzyński
Reszta jutro.
Pozdrawiam,
Marta
Biesiadki MP urodzenia uzupełnienie indeksowała Magdalena Smolska-Kwinta
Ciechanów MZ ur. śl. zg. indeksował Jerzy Stawiński
Korzkiew MP zgony indeksował Przemysław Zubrycki (ogłoszone 09.12., ale nie dodane)
Stoczek Węgrowski MZ zgony indeksowała Bożena Turek
Śniadowo PL śluby indeksowała papakulka
Warszawa Wszystkich Świętych MZ chrzty uzupełnienie i poprawki indeksował WZI
Winnica MZ zgony uzupełnienie indeksował Paweł Dobrzyński
Reszta jutro.
Pozdrawiam,
Marta
Do Geneteki dodałam:
Gołymin MZ urodzenia uzupełnienie i poprawki indeksował Jerzy Stawiński
Warszawa Przemienienie Pańskie MZ chrzty indeksował Włodzimierz Sroczyński
Warszawa św. Aleksander MZ śluby indeksowała Marta Nalazek (roczniki do których brak indeksów rocznych i skorowidzów)
Warszawa św. Stanisław BM MZ chrzty uzupełnienie i poprawki indeksował WZI
Warszawa Wszystkich Świętych MZ śluby uzupełnienie indeksowała Wiesława Szydek
Pozdrawiam,
Marta
Gołymin MZ urodzenia uzupełnienie i poprawki indeksował Jerzy Stawiński
Warszawa Przemienienie Pańskie MZ chrzty indeksował Włodzimierz Sroczyński
Warszawa św. Aleksander MZ śluby indeksowała Marta Nalazek (roczniki do których brak indeksów rocznych i skorowidzów)
Warszawa św. Stanisław BM MZ chrzty uzupełnienie i poprawki indeksował WZI
Warszawa Wszystkich Świętych MZ śluby uzupełnienie indeksowała Wiesława Szydek
Pozdrawiam,
Marta
Do Geneteki dodałam:
Chociszewo MZ ur.śl.zg. indeksowała Ewa Sobieraj
Ciechanów MZ śl. zg. uzupełnienie indeksowała Ewa Sobieraj
Cieksyn MZ ur.śl.zg. uzupełnienie indeksowała Ewa Sobieraj
Nowy Dwór Mazowiecki MZ ur.śl.zg. uzupełnienie indeksowała Ewa Sobieraj
Warszawa Przemienienie Pańskie MZ chrzty uzupełnienie indeksował Włodzimierz Sroczyński
Pozdrawiam,
Marta
Chociszewo MZ ur.śl.zg. indeksowała Ewa Sobieraj
Ciechanów MZ śl. zg. uzupełnienie indeksowała Ewa Sobieraj
Cieksyn MZ ur.śl.zg. uzupełnienie indeksowała Ewa Sobieraj
Nowy Dwór Mazowiecki MZ ur.śl.zg. uzupełnienie indeksowała Ewa Sobieraj
Warszawa Przemienienie Pańskie MZ chrzty uzupełnienie indeksował Włodzimierz Sroczyński
Pozdrawiam,
Marta
Do Geneteki dodałam:
Borszewice ŁD urodzenia i zgony uzupełnienie indeksował Bartłomiej Czyżewski
Doruchów WP urodzenia i zgony uzupełnienie indeksował Piotr Smiatacz
Kwiatkowice ŁD śluby indeksowała Krystyna Jakubowska
Markuszów LB śluby indeksowali Dorota S. i Cezary M.
Puszcza Solska LB urodzenia uzupełnienie indeksował Arkadiusz Lipiec
Zuzela MZ śluby uzupełnienie indeksowała ewabo
Przypominam, że cały czas można się zgłaszać do indeksacji materiałów zamieszczonych w tabeli "Zasoby zgłoszone do opracowania przez administratora projektu" na stronie http://www.geneteka.genealodzy.pl/plany.php
Pozdrawiam,
Marta
Borszewice ŁD urodzenia i zgony uzupełnienie indeksował Bartłomiej Czyżewski
Doruchów WP urodzenia i zgony uzupełnienie indeksował Piotr Smiatacz
Kwiatkowice ŁD śluby indeksowała Krystyna Jakubowska
Markuszów LB śluby indeksowali Dorota S. i Cezary M.
Puszcza Solska LB urodzenia uzupełnienie indeksował Arkadiusz Lipiec
Zuzela MZ śluby uzupełnienie indeksowała ewabo
Przypominam, że cały czas można się zgłaszać do indeksacji materiałów zamieszczonych w tabeli "Zasoby zgłoszone do opracowania przez administratora projektu" na stronie http://www.geneteka.genealodzy.pl/plany.php
Pozdrawiam,
Marta
-
Ciesielski_Marcin

Witam
W zeszłym tygodniu do Geneteki dodałem:
- kolejne indeksy zgonów z lat 1901-1930 i 1931-1950 z parafii Byszewo (gm. Koronowo, pow. bydgoski, woj. kuj.-pom.), wykonane przez K.Drzewuszewskiego;
- kolejne indeksy zgonów z lat 1976-1993 z parafii Drzycim (gm. Drzycim pow. świecki, woj. kuj.-pom.), wykonane przeze mnie;
- kolejne indeksy chrztów z lat 1876-1881 z parafii Tuchola (woj. kuj.-pom.), wykonane przez K.Nalazek;
- kolejne indeksy chrztów z lat 1801, 1822-1833, 1836-1838 z parafii Subkowy (woj. pomorskie), wykonane przez Barbarę (Barbarag.);
- kolejne indeksy zgonów z lat 1836-1843 i 1870-1918 z parafii Sierakowice (woj. pomorskie), wykonane przez użytkownika o nicku "Janusz".
Pozdrawiam
Marcin Ciesielski
W zeszłym tygodniu do Geneteki dodałem:
- kolejne indeksy zgonów z lat 1901-1930 i 1931-1950 z parafii Byszewo (gm. Koronowo, pow. bydgoski, woj. kuj.-pom.), wykonane przez K.Drzewuszewskiego;
- kolejne indeksy zgonów z lat 1976-1993 z parafii Drzycim (gm. Drzycim pow. świecki, woj. kuj.-pom.), wykonane przeze mnie;
- kolejne indeksy chrztów z lat 1876-1881 z parafii Tuchola (woj. kuj.-pom.), wykonane przez K.Nalazek;
- kolejne indeksy chrztów z lat 1801, 1822-1833, 1836-1838 z parafii Subkowy (woj. pomorskie), wykonane przez Barbarę (Barbarag.);
- kolejne indeksy zgonów z lat 1836-1843 i 1870-1918 z parafii Sierakowice (woj. pomorskie), wykonane przez użytkownika o nicku "Janusz".
Pozdrawiam
Marcin Ciesielski
Do Geneteki dodałam:
Glinianka MZ śluby uzupełnienie indeksowała Maria Marciszewska
Inowłódz ŁD ur.śl. indeksowała Aneta Kaczmarek
Łysakowo MZ śl.zg. indeksował Marek Jabłonowski
Warszawa św. Aleksander śluby uzupełnienie indeksowała Danuta Lenart
Warszawa św. Aleksander śluby uzupełnienie indeksowała Urszula Jackiewicz
Warszawa Wszystkich Świętych śluby uzupełnienie indeksowała Aneta Kaczmarek
Pozdrawiam,
Marta Nalazek
Glinianka MZ śluby uzupełnienie indeksowała Maria Marciszewska
Inowłódz ŁD ur.śl. indeksowała Aneta Kaczmarek
Łysakowo MZ śl.zg. indeksował Marek Jabłonowski
Warszawa św. Aleksander śluby uzupełnienie indeksowała Danuta Lenart
Warszawa św. Aleksander śluby uzupełnienie indeksowała Urszula Jackiewicz
Warszawa Wszystkich Świętych śluby uzupełnienie indeksowała Aneta Kaczmarek
Pozdrawiam,
Marta Nalazek
-
Ciesielski_Marcin

Witam
W ostatnim czasie do Geneteki zaimportowałem:
- pierwsze indeksy zgonów z lat 1983-2008 z parafii Tymawa (gm. Gniew, pow. tczewski, woj. pomorskie), wykonane przez Małgorzatę Filarską;
- indeksy chrztów z lat 1940-1943 i 1945-2009 z parafii Górzno (pow. brodnicki, woj. kujawsko-pomorskie), wykonane przez Michała Wysockiego;
- pierwsze indeksy zgonów z lat 1947-1967 z parafii Tyłowo (gm. Krokowa, pow. pucki, woj. pomorskie), wykonane przez Bronisława Wenta;
- nowe indeksy zgonów z lat 1781-1902, chrztów z lat 1780-1891 i kolejne indeksy ślubów z lat 1772-1824 i 1896-1936 z parafii Swarzewo (pow. pucki, woj. pomorskie), wykonane przez Joannę Grochowską;
- kolejne indeksy chrztów z lat 1802-1828 z parafii Koronowo (woj. kujawsko-pomorskie), wykonane przez Macieja;
- kolejne indeksy zgonów z lat 1959-1975 z parafii Drzycim (pow. świecki, woj. kujawsko-pomorskie), wykonane przeze mnie;
- indeks chrztów z lat 1904-1940 z parafii Suszyca Górna (UKRAINA), wykonane przez Edwarda Jabłońskiego;
- kolejne indeksy zgonów z lat 1914-1930 z parafii Świecie, wykonane przeze mnie.
Pozdrawiam
Marcin Ciesielski
W ostatnim czasie do Geneteki zaimportowałem:
- pierwsze indeksy zgonów z lat 1983-2008 z parafii Tymawa (gm. Gniew, pow. tczewski, woj. pomorskie), wykonane przez Małgorzatę Filarską;
- indeksy chrztów z lat 1940-1943 i 1945-2009 z parafii Górzno (pow. brodnicki, woj. kujawsko-pomorskie), wykonane przez Michała Wysockiego;
- pierwsze indeksy zgonów z lat 1947-1967 z parafii Tyłowo (gm. Krokowa, pow. pucki, woj. pomorskie), wykonane przez Bronisława Wenta;
- nowe indeksy zgonów z lat 1781-1902, chrztów z lat 1780-1891 i kolejne indeksy ślubów z lat 1772-1824 i 1896-1936 z parafii Swarzewo (pow. pucki, woj. pomorskie), wykonane przez Joannę Grochowską;
- kolejne indeksy chrztów z lat 1802-1828 z parafii Koronowo (woj. kujawsko-pomorskie), wykonane przez Macieja;
- kolejne indeksy zgonów z lat 1959-1975 z parafii Drzycim (pow. świecki, woj. kujawsko-pomorskie), wykonane przeze mnie;
- indeks chrztów z lat 1904-1940 z parafii Suszyca Górna (UKRAINA), wykonane przez Edwarda Jabłońskiego;
- kolejne indeksy zgonów z lat 1914-1930 z parafii Świecie, wykonane przeze mnie.
Pozdrawiam
Marcin Ciesielski