Znalazłam sporo skanów dotyczących Rodziny Kozuń.
Mój Pradziadek Piotr Wilk ożenił się z Karoliną Kozuń. Wszystkie informacje, które znalazłam o nich indeksowała osoba K_Zochniak.
Niestety nie mogę napisać bezpośrednio do tej osoby. Bardzo chciałabym się z nią skontaktować bo prawdopodobnie informacje przeze mnie znalezione dotyczą mojej rodziny.
Poszukuję informacji o datach narodzin i śmierci oraz o rodzeństwie Piotra Wilka mojego pradziadka.
Będę wdzięczna za każdą informację.
Ania
Wilk oraz Kozuń
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Arek_Bereza

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Rodzina Wilk oraz Kozuń
Możesz się skontaktować. Pod indeksami jest napisane kto indeksował. Jak jesteś zalogowana kliknij na indeksującego i pojawi się opcja kontaktu
Re: Rodzina Wilk oraz Kozuń
Wiem, że tak to powinno działać ale niestety pojawia mi się komunikat, że jeszcze nie mogę wysyłać wiadomości.
-
przemko20161

Witaj
Z jakiej parafii pochodzili twoi Wilki jak masz coś wspólnego z Pilczycą lub Przedborzem zapraszam do współpracy
Przemek
Z jakiej parafii pochodzili twoi Wilki jak masz coś wspólnego z Pilczycą lub Przedborzem zapraszam do współpracy
Przemek
-
Arek_Bereza

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Rozumiem, że potrzebujesz kontaktu, bo szukasz informacji o Piotrze Wilku i jego rodzeństwie.
A przecież masz to w zasięgu ręki
Przeczytaj akt ślubu Piotra z Karoliną Kozuń a zobaczysz, że urodził się w parafii Policzna.
Tu znajdziesz metryki z Policznej http://metryki.genealodzy.pl/metryki.ph ... 4&zs=0151d
Ja znalazłem jego akt urodzenia bez problemu ale myślę, że będziesz miała większą frajdę jak zrobisz to sama. I tak samo z aktami urodzenia rodzeństwa.
A przecież masz to w zasięgu ręki
Przeczytaj akt ślubu Piotra z Karoliną Kozuń a zobaczysz, że urodził się w parafii Policzna.
Tu znajdziesz metryki z Policznej http://metryki.genealodzy.pl/metryki.ph ... 4&zs=0151d
Ja znalazłem jego akt urodzenia bez problemu ale myślę, że będziesz miała większą frajdę jak zrobisz to sama. I tak samo z aktami urodzenia rodzeństwa.