Wilk oraz Kozuń

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Anelka

Wilk oraz Kozuń

Post autor: Anelka »

Znalazłam sporo skanów dotyczących Rodziny Kozuń.
Mój Pradziadek Piotr Wilk ożenił się z Karoliną Kozuń. Wszystkie informacje, które znalazłam o nich indeksowała osoba K_Zochniak.
Niestety nie mogę napisać bezpośrednio do tej osoby. Bardzo chciałabym się z nią skontaktować bo prawdopodobnie informacje przeze mnie znalezione dotyczą mojej rodziny.
Poszukuję informacji o datach narodzin i śmierci oraz o rodzeństwie Piotra Wilka mojego pradziadka.

Będę wdzięczna za każdą informację.

Ania
Arek_Bereza

Sympatyk
Ekspert
Otrzymał podziękowania: 2 times

Rodzina Wilk oraz Kozuń

Post autor: Arek_Bereza »

Możesz się skontaktować. Pod indeksami jest napisane kto indeksował. Jak jesteś zalogowana kliknij na indeksującego i pojawi się opcja kontaktu
Anelka

Re: Rodzina Wilk oraz Kozuń

Post autor: Anelka »

Wiem, że tak to powinno działać ale niestety pojawia mi się komunikat, że jeszcze nie mogę wysyłać wiadomości.
przemko20161

Sympatyk

Post autor: przemko20161 »

Witaj
Z jakiej parafii pochodzili twoi Wilki jak masz coś wspólnego z Pilczycą lub Przedborzem zapraszam do współpracy
Przemek
Arek_Bereza

Sympatyk
Ekspert
Otrzymał podziękowania: 2 times

Post autor: Arek_Bereza »

Rozumiem, że potrzebujesz kontaktu, bo szukasz informacji o Piotrze Wilku i jego rodzeństwie.
A przecież masz to w zasięgu ręki
Przeczytaj akt ślubu Piotra z Karoliną Kozuń a zobaczysz, że urodził się w parafii Policzna.
Tu znajdziesz metryki z Policznej http://metryki.genealodzy.pl/metryki.ph ... 4&zs=0151d
Ja znalazłem jego akt urodzenia bez problemu ale myślę, że będziesz miała większą frajdę jak zrobisz to sama. I tak samo z aktami urodzenia rodzeństwa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”