Augustinus Milewski i Marianna Gałąska/Gałąskowa
Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, elgra
Szukam informacji na temat Augustinusa Milewskiego i jego żony Marianny Gałąskowej z Kosztowa (w Kosztowie znalazlem rodzine Marianny Gałąski, ale nie jestem pewny czy Joannes G. i Marianna Paradowska, rodzice m.in. Cunegundis i Augustinusa, sa jej rodzicami, czy stryjostwem.)
ich córką była Antonina Milewska/Mileska, która w Kosztowie brała ślub z Michałem/Michaelem Eichstaedt/Eichstädt w 1833. Oni z kolei mieli m.in. córkę Mariannę, która w 1848 poślubiła Karola Frytzke w Sompolnie.
z góry dziękuję za pomoc!
Michał
ich córką była Antonina Milewska/Mileska, która w Kosztowie brała ślub z Michałem/Michaelem Eichstaedt/Eichstädt w 1833. Oni z kolei mieli m.in. córkę Mariannę, która w 1848 poślubiła Karola Frytzke w Sompolnie.
z góry dziękuję za pomoc!
Michał
- Barbara_Lendzion

Nie dziw się.Za mało danych podajesz. Żadnych skanów . Kosztowo to gdzie ? W kujawsko-pomorskim ? Bo jeżeli tak to szukaj na www.genealogiawarchiwach.pl Co masz ?
Pozdrawiam Barbara
-------------------------------------------------------
Poszukuję: Włocławek - Wilczyńscy,Kulińscy Kowal - Cytaccy ,Baruchowo i okolice: Lewandowscy, Gizińscy,Prusy i Mazowsze - Lendzion
-------------------------------------------------------
Poszukuję: Włocławek - Wilczyńscy,Kulińscy Kowal - Cytaccy ,Baruchowo i okolice: Lewandowscy, Gizińscy,Prusy i Mazowsze - Lendzion
- Grazyna_Gabi

- Podziękował: 1 time
- Otrzymał podziękowania: 14 times
Na FS masz troche metryk z lat :
Akta urodzeń, małżeństw, zgonów 1768-1840
Te lata sa dostepne w sieci.
https://www.familysearch.org/search/cat ... %20Library
Pozdrawiam
Grazyna
Akta urodzeń, małżeństw, zgonów 1768-1840
Te lata sa dostepne w sieci.
https://www.familysearch.org/search/cat ... %20Library