Dzien Dobry!
Poszukuje krewnych pani Zofii Hejduk, zmarla 19.02.2014 w wieku 83 lat.
Jest pochowana w kwaterze 27 c- rzad 5 w grobie rodzinnym Hejdukow na Cmentarzu Brodnowskim ( ojciec i starszy brat rozstrzelani 2.08.1044 na terenie Cmentarza Brodnowskiego, brat Tadeusz- przyjaciel mojego dziadka- jest tu pochowany symbolicznie, gdyz zostal zamordowany w KL Flossenbprg w listopadzie 1944).
Grob jest zadbany i odwiedzany, o czym swiadcza wiazanki na grobie.
Pani Zofia Hejduk mieszkala w Warszawie, prawdopobnie przy ul. Karola Darwina 18.
Zofia Hejduk
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Zofia Hejduk
Dzień dobry,
jeśli wybiera się Pani odwiedzić ten grób to może Pani na nim pozostawić prośbę o kontakt (proszę pamiętać o deszczach).
Pozdrawiam
Maciej
jeśli wybiera się Pani odwiedzić ten grób to może Pani na nim pozostawić prośbę o kontakt (proszę pamiętać o deszczach).
Pozdrawiam
Maciej
-
roza.kruza

Zofia Hejduk
Witam serdecznie
Ja bym spróbowała dowiedzieć się w administracji budynku czy mieszkają tam jacyś Hejdukowie. Dokładnie nic się Pani nie dowie ale może, przy dobrej woli administratora informacja czy mieszkają czy nie, nie jest chyba złamaniem ochrony danych osobowych.
Róża
Ja bym spróbowała dowiedzieć się w administracji budynku czy mieszkają tam jacyś Hejdukowie. Dokładnie nic się Pani nie dowie ale może, przy dobrej woli administratora informacja czy mieszkają czy nie, nie jest chyba złamaniem ochrony danych osobowych.
Róża
Zofia Hejduk
Dzien Dobry Panstwu!
Dziekuje za sugestie z zosatwieniem prosby o kontakt na grobie. Tak tez zrobie beda w sierpniu na Brodnie.
Co do zapytania w administracji budynku przy ul. Karola Darwina 18 na Pradze Polnoc, to moge sie tam zglosic niestety dopiero na poczatku sierpnia, kiedy odwiedze Warszawe z okazji rocznicy wybuchu Powstania.
Na stale mieszkam w Niemczech i mam ponad 1200 km w jedna strone...
Dziekuje za sugestie z zosatwieniem prosby o kontakt na grobie. Tak tez zrobie beda w sierpniu na Brodnie.
Co do zapytania w administracji budynku przy ul. Karola Darwina 18 na Pradze Polnoc, to moge sie tam zglosic niestety dopiero na poczatku sierpnia, kiedy odwiedze Warszawe z okazji rocznicy wybuchu Powstania.
Na stale mieszkam w Niemczech i mam ponad 1200 km w jedna strone...
-
Sroczyński_Włodzimierz

Zofia Hejduk
http://www.zgn-praga-pn.waw.pl/wm/infor ... eszkaniowe
ale to nie jest takie proste
ew. może jak z kartką-prośba o kontakt, po podaniu namiarów na siebie
ostatnio.. szaleństwo RODO dopadło i administratorów, cienko widzę
próbować jednak można
ale to nie jest takie proste
ew. może jak z kartką-prośba o kontakt, po podaniu namiarów na siebie
ostatnio.. szaleństwo RODO dopadło i administratorów, cienko widzę
próbować jednak można
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
Zofia Hejduk
@pan Wlodzimierz Sroczynski,
Dziekuje za podanie linkow do administratorow mieszkan w Warszawie.
Napisal do mnie czytajac moj post pan Michal, ktory jest krewnym panstwa Hejduk.
Byc moze bedzie mial szczescie i dowie sie co do losow pani Zofii Hejduk , zm. w 2014 i ewentualnie jej adresu
przy ul. Karola Darwina 18 na Pradze Polnoc.
Dziekuje za podanie linkow do administratorow mieszkan w Warszawie.
Napisal do mnie czytajac moj post pan Michal, ktory jest krewnym panstwa Hejduk.
Byc moze bedzie mial szczescie i dowie sie co do losow pani Zofii Hejduk , zm. w 2014 i ewentualnie jej adresu
przy ul. Karola Darwina 18 na Pradze Polnoc.