Leszczyński, Duszyński, Karpiński, Sredzki szukam Wa-wa

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
Burdziński_Krzysztof

Sympatyk

Post autor: Burdziński_Krzysztof »

Nazwisko Leszczyński jest bardzo popularne, także raczej nie możemy wiązać tych linii genealogicznych.
Osoby:Olszyński,Krajewscy,Burdziński, Kursa, Wyroślak -Chodel, Ingrunt, Przemysław i Mieczysław Leszczyński-rej.Płońska,Piętka,Murawski-Mińsk Białoruś
SanSandra

Sympatyk

Post autor: SanSandra »

http://geneteka.genealodzy.pl/index.php ... te=&exac=1

Lewandowska/i takze przewijali sie szukajac w mojej rodzinie jak tez Karpińscy i Duszyński :/ u mnie znów rozchodzi się o nieruchomości położone dawniej Włochy-Ochota i takze Praga
Awatar użytkownika
Burdziński_Krzysztof

Sympatyk

Post autor: Burdziński_Krzysztof »

Hmm, Duszyński i Karpiński w moim drzewie się łączą poprzez ZOFIA z/d Duszyńska po Janie i Antoninie /Prassowska/ i mąż Zofii Zygmunt Karpiński syn Szymona i Marianny z/d Jończyk, z tego małżeństwa /1931r/ brak potomstwa /?/.
Co do wskazanego Mieczysława Leszczyńskiego to nie ten.
Osoby:Olszyński,Krajewscy,Burdziński, Kursa, Wyroślak -Chodel, Ingrunt, Przemysław i Mieczysław Leszczyński-rej.Płońska,Piętka,Murawski-Mińsk Białoruś
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”