Katarzyna
Krasocin
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Krasocin
Witam
czy gdzieś na stronach internetowych mogę znaleźć skany aktów z parafii Krasocin z lat 1855-1884?
Katarzyna
Katarzyna
- Majewska_Renata

Krasocin
Witaj Kasiu
Metryki z Krasocina za wskazane przez Ciebie lata są dostępne w Genbazie, w katalogu dla indeksujących. Dla wszystkich będą dostępne dopiero gdy ktoś opracuje metryki z tej parafii.
Pozdrawiam serdecznie,
Renata
Metryki z Krasocina za wskazane przez Ciebie lata są dostępne w Genbazie, w katalogu dla indeksujących. Dla wszystkich będą dostępne dopiero gdy ktoś opracuje metryki z tej parafii.
Pozdrawiam serdecznie,
Renata
Krasocin
Dziękuje za odpowiedź
pozostaje czekać 
- Brozek_Oskar

Krasocin
Witaj Kasiu,
Ja się tym zajmuję i oj.... długo jeszcze czasu trzeba będzie czekać aż to skończe. Możesz się do mnie odezwać, bo zajmuję się wszystkimi rodzinami z tej parafii, gdyż to mała parafia i wszyscy to rodzina, więc pewnie Ci pomogę.
Pozdrawiam,
Oskar Brożek
Ja się tym zajmuję i oj.... długo jeszcze czasu trzeba będzie czekać aż to skończe. Możesz się do mnie odezwać, bo zajmuję się wszystkimi rodzinami z tej parafii, gdyż to mała parafia i wszyscy to rodzina, więc pewnie Ci pomogę.
Pozdrawiam,
Oskar Brożek
Szukam Domaszewicz, Łosowski, Leszczyłowski, Łomanowski, Betlewicz, Pawłowski i Nowicki z terenów dawnego województwa Nowogródzkiego, konkretniej okolic Lachowicz, Zubielewicz, Baranowicz, Nieświeża, Klecka, Krzywoszyna, Niedźwiedzicy, Słucka