Nazwisko: Czachowski Jozef

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=2996&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
RobertC
Adept

Post autor: RobertC »

Witam, nazywam się Robert Czachowski.
Swoje poszukiwania przodków zawarłem na stronie www.czachowski.przedecz.pl
Czy posiadasz jakieś informacje dotyczące swego dziadka ? Gdzie się urodził ? Jak się nazywali jego rodzice ? Jak do tej pory zatrzymałem się w m. Przedecz ok.40 km od Włocławka, w 1833 roku i niestety nie mogę pójśc dalej. Boczne gałęzie też mam niestety nie wyjaśnione do końca.
Jeśli przyda Ci się coś z moich informacji to bardzo dobrze, a jeśli mogę prosić o bliższe dane o dziadku to jestem zainteresowany.
Pozdrawiam
Robert
LECHOSLAWA56

Post autor: LECHOSLAWA56 »

Moja siostra po mężu nazywa się Czachowska. Szwagier miał na imię Michał, jego matka Natalia. Pochodzili prawdopodobnie z Warszawy. Po wojnie osiedlili się w Bydgoszczy.Siostrzeniec mój Jarosław ma dwóch synów Krzysztofa i Wojciecha - mieszkają w Wielkopolsce. Po zasięgnięciu bliższych informacji od siostry dam znać. Pozdrawiam.
Gość

Post autor: Gość »

Potwierdzam - rodzice mojego szwagra Michała to Natalia Czachowska z d. Srzednicka i Włodzimierz Czachowski. Możliwe,że pobrali w 1921 roku w Warszawie. Szwagier Michał urodził się w 1921 roku.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”