Dzień dobry,
czy ktoś mógłby mi udzielić informacji, dlaczego poniższy link prowadzi mnie na manowce?
http://geneteka.genealodzy.pl/index.php ... rdertable=
... a konkretnie do USC w Klewkach, zamiast do Świętochłowic?
Jak mogę dobrać się do tego skanu?
Pozdrawiam
Piotr Sułek
Geneteka - problem z linkiem do skanu
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Szukam informacji o rodzinach:
Sułek (powiat bocheński: Nowy Wiśnicz - Łomna), Bojanek (powiat zawierciański: Podlesice, Kroczyce; powiat myszkowski: Żarki, Myszków), Pawluk (Ukraina, powiat bóbrecki: Stare Sioło; i Lwów)
Sułek (powiat bocheński: Nowy Wiśnicz - Łomna), Bojanek (powiat zawierciański: Podlesice, Kroczyce; powiat myszkowski: Żarki, Myszków), Pawluk (Ukraina, powiat bóbrecki: Stare Sioło; i Lwów)
-
Grzegorz_Polak

Jakiś rok temu przy okazji zmiany serwera wszystkie linki poooszłyy...
Grzegorz
- Bialas_Malgorzata

można wysłać do autora tych indeksów prośbę o sprostowanie
na wszelki wypadek gdybyś nie wiedział - kopiujesz cały interesujący cię wiersz z Geneteki i klikasz literkę A w tym wiersz
autor dał przez pomyłkę nieprawidłowy link do całych opracowanych małżeństw 1905-1908
no ale przy takim dorobku w indeksacji to pestka - chylę czoła
pozdrawiam
Małgorzata
na wszelki wypadek gdybyś nie wiedział - kopiujesz cały interesujący cię wiersz z Geneteki i klikasz literkę A w tym wiersz
autor dał przez pomyłkę nieprawidłowy link do całych opracowanych małżeństw 1905-1908
no ale przy takim dorobku w indeksacji to pestka - chylę czoła
pozdrawiam
Małgorzata
Dzięki za odpowiedzi 
Szukam informacji o rodzinach: