Poszukuję aktów zgonu Śliwice
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
W odpowiednim USC/parafii już sprawdzałeś?
pozdrawiam
Artur
Poszukuję rodzin: Jastrzębski, Olbryś, Pskiet – par. Jasienica; Sitko/Sitek lub Młynarczyk, Pych – par. Długosiodło; Łaszcz, Świercz, Szczęsny, Ciach, Kapel – par. Wyszków; te nazwiska także w par. Jelonki
Artur
Poszukuję rodzin: Jastrzębski, Olbryś, Pskiet – par. Jasienica; Sitko/Sitek lub Młynarczyk, Pych – par. Długosiodło; Łaszcz, Świercz, Szczęsny, Ciach, Kapel – par. Wyszków; te nazwiska także w par. Jelonki
Dziękuję za zainteresowanie się moim postem !!!
trochę źle napisałem swoją prośbę o pomoc - nie chodzi mi o dostęp do aktów zgonu online .Poszukuję wykazu z numerami aktów /nie jestem pewny czy to jest rok 1942 czy 43/ .Na pewno w USC/Parafii są poszukiwane akta - jak będę znał numer - to będę widział czego szukam i czy szukam w odpowiedniej miejscowości -nie będzie problemu w USC/Parafii.
Pozdrawiam !!!
trochę źle napisałem swoją prośbę o pomoc - nie chodzi mi o dostęp do aktów zgonu online .Poszukuję wykazu z numerami aktów /nie jestem pewny czy to jest rok 1942 czy 43/ .Na pewno w USC/Parafii są poszukiwane akta - jak będę znał numer - to będę widział czego szukam i czy szukam w odpowiedniej miejscowości -nie będzie problemu w USC/Parafii.
Pozdrawiam !!!
Andrzej
Nie jestem pewien czy te akta są dostępne tylko dla członków PomTG czy także dla osób zalogowanych. Faktem jest iż księga zastała zindeksowana. Zadzwoń do AD Pelplin z prośbą o przeszukanie jej.
Pozdrawiam
Janusz
Pozdrawiam
Janusz
PTG Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne
Śliwice Zindeksowane i Dostępne
Zgony 1670-1677, 1694-1714, 1717-1724, 1777-1809, 1824-1937
Pozdrawiam i dalej szukam
Śliwice Zindeksowane i Dostępne
Zgony 1670-1677, 1694-1714, 1717-1724, 1777-1809, 1824-1937
Pozdrawiam i dalej szukam