Zalasowa, tarnowskie

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Sanwoj

Sympatyk

Zalasowa, tarnowskie

Post autor: Sanwoj »

Witam, czy ktoś mieszka w miejscowości Zalasowa i mógłby sprawdzić w parafii akty chrztu? Mojego dziadka brat się urodził tam w 1907r. Józef Wójtowicz. Chciałabym wiedzieć czy jego rodzice Stanisław i Ewa z domu Gawron stamtąd pochodzą oraz czy któreś z rodzeństwa też się tam urodziło. Dziękuję, Sandra
Paulina_W

Sympatyk

Re: Zalasowa, tarnowskie

Post autor: Paulina_W »

Sanwoj pisze:Witam, czy ktoś mieszka w miejscowości Zalasowa i mógłby sprawdzić w parafii akty chrztu? Mojego dziadka brat się urodził tam w 1907r. Józef Wójtowicz. Chciałabym wiedzieć czy jego rodzice Stanisław i Ewa z domu Gawron stamtąd pochodzą oraz czy któreś z rodzeństwa też się tam urodziło. Dziękuję, Sandra
Może tu znajdziesz odpowiedź:
Mirosław Gawron, Genealogie rodzin Galasów i Wójtowiczów z Zalasowej (woj. małopolskie)

Mirosław Gawron, Genealogie rodziny Gawronów z Zalasowej, Ryglic, Jodłówki Tuchowskiej, Tuchowa, Gwoźdźca, Wesołowa (woj. małopolskie)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”