Witam,
interesują mnie dokumenty z zespołu Centrala Przesiedleńcza Komisja Lotna XIX w Tarnowie: https://szukajwarchiwach.pl/29/1177/0/s ... bJednostki
Jak wyglądają te wnioski? Czy są tam zdjęcia? Ktoś przeglądał te sygnatury?
ANK syg.29/1177/1-96 ktoś przeglądał te dokumenty?
Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, elgra
ANK syg.29/1177/1-96 ktoś przeglądał te dokumenty?
Ostatnio zmieniony pt 15 lut 2019, 18:32 przez Paulina_W, łącznie zmieniany 1 raz.
AP Spytkowice syg.29/1177/1-96 ktoś przeglądał te dokumenty?
Chyba najszybciej bedzie tam zadzwonic i poprosić o informacje.
Monika
Smoter - Limanowa,Skrzydlna,Piekiełko Bilik - Kraków,Rzeszów,Sanok,Lwów,Jarosław Znamirowscy - Przemyśl,Chełm,Głuszyca Jarzemiszewscy - Przemyśl Idler - Sanok Derdzińscy - Kraków, Hladek - Lwów Paździor - Kraków,Warszawa Biesiadeccy - Rzeszów
Smoter - Limanowa,Skrzydlna,Piekiełko Bilik - Kraków,Rzeszów,Sanok,Lwów,Jarosław Znamirowscy - Przemyśl,Chełm,Głuszyca Jarzemiszewscy - Przemyśl Idler - Sanok Derdzińscy - Kraków, Hladek - Lwów Paździor - Kraków,Warszawa Biesiadeccy - Rzeszów
To musialo sie mocno tam pozmieniać...Paulina_W pisze:AP poinformowało mnie, że mogę zlecić płatne poszukiwania. Dlatego pytam co można znaleźć w tej jednostce. Do Spytkowic mi nie po drodze.
Korzystałam z tego archiwum w 2016 i 2017 roku i pracownicy byli bardzo pomocni.Znależli co chcialam i powiedzieli co tam mniej więcej jest.Oprócz tego porobili kopie tak żebym nie zapłaciła majątku(dużo stron).
Monika