Co stało się ze stroną Yakiego ?

Wzajemna pomoc w problemach natury genealogicznej. Przed wysłaniem zapytania proszę sprawdzić podforum tematyczne : Tłumaczenia metryk: łacina, niemiecki, rosyjski, ukraiński, angielski, francuski ; także tematy : Poszukiwania lub Stronę Główną Forum

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
ofski

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: ofski »

Szanowni Państwo, proszę podzielić się informacją, czy strona Yakiego została bezpowrotnie zamknięta ?
A może w miejsce starego adresu www powstał nowy, pod którym nasz kolega, specjalista od Kubisów, nadal dzieli się z innymi, posiadaną przez siebie, wiedzą teoretyczną i praktyczną, z zakresu szeroko rozumianej genealogii ?
Chętnie wracałem do Yakiego, więc mam nadzieje, że nowa strona już gdzieś istnieje lub niebawem pojawi się ponownie.
Krzysztof
Awatar użytkownika
ofski

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: ofski »

Witam
Skorzystałem z informacji zamieszczonej przez Macieja w innym temacie i oto zlokalizowałem poszukiwaną stronę Yakiego.
Podaje link, gdyż informacje zawarte na stronie mogą przydać się początkującym genealogom.
https://web.archive.org/web/20170911081 ... ublika.pl/
Krzysztof
Theofilos

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Theofilos »

Witam

Może warto napisać do TGCP i zapytać się autora, który był w komitecie założycielskim towarzystwa, co się stało z jego stroną i pod jakim adresem jest obecnie, albo będzie.
W towarzystwie powinni mieć dane kontaktowe go niego.
Pozdrawiam
Theofilos
ODPOWIEDZ

Wróć do „Potrzebuję pomocy”