Poszukiwania przedstawicieli rodziny Cybów i Zietkowskich

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Jacek_Cyba

Post autor: Jacek_Cyba »

Witam!
Poszukuję przedstawicieli rodzin Cybów z rejonu Wielkopolski, mam bardzo mało informacji.
Ponadto poszukuję przedstawicieli rodziny Ziętkowskich pochodzących z okolic Środy Wlkp, Poznania.
Pozdrawiam Jacek Cyba
Poszukuję przedstawicieli rodzin : Cyba, Michalak, Kaźmierczak, Bąk, Urbaniak, Płomiński - Południowa Wielkopolska;
Ziętkowski - Wielkopolska, Niemcy
Awatar użytkownika
greg_2003

Sympatyk

Post autor: greg_2003 »

Witam!
Moja żona miała przyjemność z Panem jakiś czas temu pisać tylko nie wiem czy mail dotarł. Żony panieńskie nazwisko to Ziętkowska. Z tego co wiemy pochodzili z Poznania, Kostrzyna, Czerlejna, Krerowa i Pławiec.
Pozdrawiam
Grzegorz Wiczewski

Poszukuję informacji o nazwiskach:
Wizła i Półtorak (Gniezno, Czerniejewo, Września),
Wiczewscy (Poznań, Gniezno),
Krajewscy (Wolsztyn, Krajewice, Poznań),

zapraszam na blog:
http://wiczewski.blogspot.com/
Jacek_Cyba

Post autor: Jacek_Cyba »

Witaj!
Na początek może bedziemy pisać do siebie po imieniu (jak jest na forum w WTG) - tak jest łatwiej. E-mailu nie otrzymałem. Dziekuję za odpowiedź. Mój dziadek miał dość duże rodzeństwo - ok 11 - tu, ale nie utrzymywał zadnych kontaków z rodziną. Podobno pochodził z okolic Środy Wlkp. Nie wiem jak mieli na imię jesgo rodzice. Proponuję wymianę wiadomości poprzez e-mail ogólny. Mój email jcyba@poczta.onet.pl.
Serdeczne pozdrowienia Jacek Cyba
Poszukuję przedstawicieli rodzin : Cyba, Michalak, Kaźmierczak, Bąk, Urbaniak, Płomiński - Południowa Wielkopolska;
Ziętkowski - Wielkopolska, Niemcy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”