Antoni Pęczkowski - Kiełpin, Łomianki
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Zwracam się z prośbą do życzliwych osób. Robię drzewo genealogiczne i szukam śladu krewnego o nazwisku Pęczkowski Antoni s. Jana ur.1905 r. Prawdopodobnie mieszkał w Kiełpinie lub Łomiankach. Czy może ktoś z Państwa czytających moją wiadomość udzieli mi jakichkolwiek wskazówek mogących przyczynić się do naprowadzenia na właściwy ślad. Dziękuję za życzliwość i zrozumienie.
-
sbasiacz

- Podziękował: 1 time
- Otrzymał podziękowania: 2 times
Cześć Kowalczyk (imię, płeć??? brak podpisu)
Akta parafii Kiełpin (od 1924 Łomianki) znajdują się w AP Grodzisk Mazowiecki, w szukajwarchiwach.pl nie ma skanów, ale w genetece są indeksy z 1915r.więc ktoś miał dostęp i spisał http://geneteka.genealodzy.pl/index.php ... _date=1915, możesz napisać prywatną wiadomość do osoby indeksującej, może coś poradzić, a jak nie to kwerenda w AP.
pozdrawiam
Basia Sikorska
Akta parafii Kiełpin (od 1924 Łomianki) znajdują się w AP Grodzisk Mazowiecki, w szukajwarchiwach.pl nie ma skanów, ale w genetece są indeksy z 1915r.więc ktoś miał dostęp i spisał http://geneteka.genealodzy.pl/index.php ... _date=1915, możesz napisać prywatną wiadomość do osoby indeksującej, może coś poradzić, a jak nie to kwerenda w AP.
pozdrawiam
Basia Sikorska
Dziękuję za wskazówki ale niestety na wskazanych portalach nic więcej już się nie dowiem gdyż już uprzednio sprawdziłem. Chodzi mi o lata od okresu międzywojennego tj od 1932 r więc tych danych na wskazanych portalach nie mogę odszukać. Pozdrawiam i uzupełniam dane tj. Grzegorz Kowalczyk
Witam
A masz informacje czy po wojnie mieszkał i jest pochowany na terenie parafii Kiełpin/ Łomianki.
W najbliższa sobotę będę na cmentarzu to zwrócę uwagę na groby z tym nazwiskiem.
Geażyna
A masz informacje czy po wojnie mieszkał i jest pochowany na terenie parafii Kiełpin/ Łomianki.
W najbliższa sobotę będę na cmentarzu to zwrócę uwagę na groby z tym nazwiskiem.
Geażyna