Witam
Zwracam się z prośbą o pomoc: gdzie mogę szukać informacji o aktach metrykalnych parafii Cisów za rok 1744.
Interesują mnie też akta z tej parafii z lat około 1780.
Może ktoś ma dostęp do aktu zgonu z 1846r Bebedykt Klamczyński vel Klamka.
Poszukuję informacji z parafii Cisów
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
pozdrawiam serdecznie, Jurek
W kręgu moich zainteresowań nazwiska: Bąkowski, Buczkiewicz, Kręcisz, Pawlicki, Sajkiewicz, Skuta
W kręgu moich zainteresowań nazwiska: Bąkowski, Buczkiewicz, Kręcisz, Pawlicki, Sajkiewicz, Skuta
- Kornelia_Major

- Kontakt:
Witam.
W genetece są zamieszczone indeksy z najstarszych metrykalii parafii Cisów. Benedykt Klamczyński pojawia się dwa razy. Określ który to może być Twój ? Proszę pisz na PW.
Pozdrawiam,Kornelia
W genetece są zamieszczone indeksy z najstarszych metrykalii parafii Cisów. Benedykt Klamczyński pojawia się dwa razy. Określ który to może być Twój ? Proszę pisz na PW.
Pozdrawiam,Kornelia
Re: Poszukuję informacji z parafii Cisów
WitamKornelia_Major pisze:Witam.
Pozdrawiam,Kornelia
Korzystam z tych indeksów lecz interesujących mnie okresów aktualnie brak.
pozdrawiam serdecznie, Jurek