Witam Fomurowiczow
Znalazłem się w kropce.Poszukuję aktu urodzenia Walentego Sikorskiego ur ok 1768-1772 w okolicach miejscowości Górale(kujawsko-pomorskie,)Przeszukałem parafie Lembarg ,Bobrowo,Nieżywięć,Jabłonowo Pomorskie,Radzyń Chełmiński lecz nie znalazłem poszukiwanego przodka.Ślub 2 wziął w 1798 w Jablonowie lecz niema w nim informacji gdzie się urodził,Pierwszego z Franciszką Paczkowską nie odnalazłem lecz też szukałem w tych parafiach.Może któryś z grona pasjonatów genealogi natknoł się ta takiego gagatka.
Z góry dziękuje za udzielenie informacji.
Pozdrawiam
Łukasz R
Poszukuję urodenia Walentego Sikorskiego
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Poszukuję urodenia Walentego Sikorskiego
Ostatnio zmieniony ndz 21 kwie 2019, 19:13 przez Balbas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
asmolenska

Re: Poszukuję urodenia Walentego Sikorskiego
Dzień dobry!Balbas pisze:Witam Fomurowiczow
Znalazłem się w kropce.Poszukuję aktu urodzenia Walentego Sikorskiego ur ok 1768-1772 w okolicach miejscowości Górale(kujawsko-pomorskie,)Przeszukałem parafie Lembarg ,Bobrowo,Nieżywięć,Jabłonowo Pomorskie,Radzyń Chełmiński lecz nie znalazłem poszukiwanego przodka.Ślub 2 wziął w 1798 w Jablonowie lecz niema w nim informacji gdzie się urodził,Pierwszego z Franciszką Paczkowską nie odnalazłem lecz też szukałem w tych parafiach.Może któryś z grona pasjonatów genealogi natknoł się ta takiego gagatka.
Z góry dziękuje za udzielenie informacji.
Pozdrawiam
Łukasz R
A gdzie Pan przeglądał Jabłonowo Pomorskie. Jestem bardzo zainteresowana tą parafią. Do Torunia jest mi bardzo daleko!!!
Pozdrawiam
Anna
Re: Poszukuję urodenia Walentego Sikorskiego
Swego czasu udałem się do archiwum w Toruniu.Polecam też Firmy przeszukujące archiwum oni za opłatą pomogą.Wiem coś otym odległość potrafi opuźnić poszukiwania.Też mam spory kawałek od Torunia.
Pozdrawiam
ŁUKASZ R
Pozdrawiam
ŁUKASZ R