Pietrzak Franciszek miejscowosc Gać, parafia Babice
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Pietrzak Franciszek miejscowosc Gać, parafia Babice
Witam, prosze o pomoc w znalezieniu informacji o moim prapradziadku Franciszku Pietrzaku z miejscowosci Gać parafia Babice. Mąż Józefy zd. Miecznikowskiej urodzonej w 1894 roku i ojciec Leokadii urodzonej w 1915 roku. O opowiadan rodziny zginal w I WŚ. Poszukuje o nim jakichkolwiek informacji lub śladów. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw 20 cze 2019, 11:37 przez Skórzak, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Arek_Bereza

Pietrzak Franciszek
Dodaj, że Leokadia urodziła się w 1915 a jej matka w 1894. Ślub Pietrzaka i Miecznikowskiej w Babicach 1912-1914 zapewne. W ap nie widzę metryk, w usc pytałeś?
Pietrzak Franciszek
W usc jeszcze nie bylem. Poszukiwanie przodkow mam na obecną chwile ograniczone do zasobow internetowych.
Juz edytuje
Juz edytuje
-
Arek_Bereza

Pietrzak Franciszek
Zasoby internetowe kończą się na 1911. Zadzwoń do usc i zapytaj. Babice to dla mnie obcy teren ale wyczuwam problem z zasobami po 1911
Siemiątkowski urodził się w 1903. Franciszek mógł się urodzić w 1884 ale bez innych danych nie potwierdzimy. A rodzeństwo Franciszka ?
Siemiątkowski urodził się w 1903. Franciszek mógł się urodzić w 1884 ale bez innych danych nie potwierdzimy. A rodzeństwo Franciszka ?
Pietrzak Franciszek
O Franciszku wiem tylko ze byl pierwszym mężem Józefy i ojcem mojej prababci Leokadii i ze zginal na wojnie. Reszta to calkowita pustka, zero dat, zero rodzicow i rodzeństwa.
Pietrzak Franciszek
witam
a Franciszek ur.w 1894 roku i jego brat ur. w 1896/148 to nie ci, których poszukujesz?
Grażyna
a Franciszek ur.w 1894 roku i jego brat ur. w 1896/148 to nie ci, których poszukujesz?
Grażyna