Nazwisko: Nowak
Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=16038&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
-
historykXIX

Witam.
Proszę o więcej informacji na temat poszukiwanej osoby, zwłaszcza daty urodzin i śmierci.
Czy wyżej wymieniona Stobnica to obecna Stopnica, powiat Busko Zdrój, Województwo Świętokrzyskie.
Po niedzieli będę w wymienionej Stopnicy. Mogę sprawdzić lub poszukać grobów.
Łączę pozdrowienia.
Tomasz
Proszę o więcej informacji na temat poszukiwanej osoby, zwłaszcza daty urodzin i śmierci.
Czy wyżej wymieniona Stobnica to obecna Stopnica, powiat Busko Zdrój, Województwo Świętokrzyskie.
Po niedzieli będę w wymienionej Stopnicy. Mogę sprawdzić lub poszukać grobów.
Łączę pozdrowienia.
Tomasz
Witam!
Niestety Stopnica i Sokolina to dwie różne miejscowości, a nazwisko Nowak albo Nowakowski wiąże sie z miejscowością Mietel w parafii Stopnica
Pozdrawiam serdecznie Grażyna
Niestety Stopnica i Sokolina to dwie różne miejscowości, a nazwisko Nowak albo Nowakowski wiąże sie z miejscowością Mietel w parafii Stopnica
Pozdrawiam serdecznie Grażyna
-
NowakMarcin

Mój pradziadek Jan Nowak urodził się w Kobylankach parafia Strzyżowice województwo świętokrzyskie
Pozdrawiam Serdecznie
Marcin
Pozdrawiam Serdecznie
Marcin
-
M_Stańczuk
Moja babcia Alicja Nowak mieszkała w Ostródzie, dziadek Józef Nowak ich dzieci : Grzegorz Nowak,Cezary Nowak,Rafał Nowak, Małgorzata Nowak po mężu Stańczuk.Nie wiem gdzie się urodzili dziadkowie ale sprawdzę to i edytuje jeśli będę wiedziała.