Poszukuje ksiag merykalnych katolickiej parafii Niezywiec i ewangelickiej parafii wsi Kawki ( do 1920 roku Hermannsruhe )-obie w powiecie brodnickim obecnie gmina Bobrowo woj.kujawsko-pomorskie.Szczegolnie interesujace sa dla mnie ksiegi z lat 1900 do 1945.Z gory dziekuje i serdecznie pozdrawiam
SJW :)
Niezywiec-parafia katolicka;Kawki-parafia ewangelicka
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Pieniążek_Stanisław

Niezywiec-parafia katolicka;Kawki-parafia ewangelicka
Kto szuka?
Na tej stronie jest Katalog Zasobów Metrykalnych a w nim jak na dłoni napisano gdzie i jakie roczniki ksiąg metrykalnych z parafii Nieżywięć.
Staszek
PS co do ewangelickich to niestety nie wiem.
Na tej stronie jest Katalog Zasobów Metrykalnych a w nim jak na dłoni napisano gdzie i jakie roczniki ksiąg metrykalnych z parafii Nieżywięć.
Staszek
PS co do ewangelickich to niestety nie wiem.
Pyta ktos kto nie ma jeszcze zadnych konkretnych danych i na dzien dzisiejszy moje poszukiwania opieraja sie na sprawdzaniu i ewentualnej eliminacji informacji ktore uzyskalam od dalszej lub blizszej rodziny.Niestety poszukiwania w urzedach nie daly rezultatu.Niestety te ksiegi metrykalne sa dla moich poszukiwan odrobine "za stare",by moje poszukiwania ruszyly z miejsca potrzebuje szczegolnie sprawdzenia danych pochodzacych z lat 20-30 ubieglego wieku.Dzieki za odpowiedz
.