Działoszyce - prośba o odszukanie grobu.

Informacje o cmentarzach. Pomoc w wykonaniu lub uzyskaniu zdjęcia grobu ; w tym Informacje o Cmentarzach, Nekrologi, wyszukiwarki grobów..., linki

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

AlicjaSurmacka

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: AlicjaSurmacka »

Witam,
Moje drzewo genealogiczne uzupełniłam o kolejne osoby o których wcześniej nie miałam pojęcia. Ostatnie poszukiwania doprowadziły mnie do Działoszyc pow. pińczowski woj. świętokrzyskie gdzie bratanek pradziadka Jan Wilczyński urodzony w 1895 roku w Miechowie poślubił w 1933 roku w Działoszycach Helenę Ż.
Czy zamieszkali w Działoszycach czy się wyprowadzili nie mam pojęcia. Mam prośbę jeżeli ktoś z Was bywa na cmentarzu w Działoszycach a przypuszczam sądząc po ilości mieszkańców, że nie jest to olbrzymi cmentarz o zdjęcie grobu z nazwiskiem WILCZYŃSKI a szczególnie zależy mi nagrobku Jana i Heleny Wilczyńskich.

Alicja
Zaręba_Maria

Post autor: Zaręba_Maria »

AlicjaSurmacka

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: AlicjaSurmacka »

Wielkie dzięki. To na pewno są interesujące mnie osoby choć po powiększeniu zdjęcia dat nie odczytałam. Tak często polecam tę wyszukiwarkę innym, którzy poszukują na radomszczańskich cmentarzach a do głowy mi nie przyszło żeby sprawdzić Działoszyce.
Pozdrawiam Alicja :oops:
Zaręba_Maria

Post autor: Zaręba_Maria »

Działoszyce dołączono wiosną tego roku.
Po pobraniu zdjęcia i powiększeniu go można napis odczytać.
Życzę dalszych owocnych poszukiwań.
Pozdrawiam Maria Z.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cmentarze”