Pińsk i tereny bylej RP

Wzajemna pomoc w problemach natury genealogicznej. Przed wysłaniem zapytania proszę sprawdzić podforum tematyczne : Tłumaczenia metryk: łacina, niemiecki, rosyjski, ukraiński, angielski, francuski ; także tematy : Poszukiwania lub Stronę Główną Forum

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Sobiegraj

Pińsk i tereny bylej RP

Post autor: Sobiegraj »

Mam do forumowiczow dwie sprawy: 1. Czy ma ktos informacje jak dotrzec do osoby na Ukrainie, o ktorej wiem, ze nazywa sie tak samo jak ja, ale nie mam zadnych danych adresowych! Kiedys ukazala sie na portalu ukrainskim, który juz dzis nie istnieje. Po za tym nie znam na tyle jezyka rosyjskiego i niestety nie mam go w komputerze! A wszystko wskazuje na to ze ta osoba jest ze mna spokrewniona. Czekam na propozycje w ktora strone sie udac, zeby dotrzec pod wlasciwy adres. 2. Czy ktos ma rodzine lub mial przodkow pochodzacych z Pinska? Moj ojciec slozyl we Flotylli Pinskiej i tam sie ozenil. Moze istnieli wspolni znajomi?
Alan_Jakman

Członek PTG
Adept
Kontakt:

Pińsk i tereny bylej RP

Post autor: Alan_Jakman »

Witaj,
ja mam przodków z Pińska(myślę że chodzi Tobie o ten Pińsk na Białorusi). Jeżeli Cię coś interesuje napisz na alan.jakman@gmail.com
Pozdrawiam,
Alan Jakman

Periodyk genealogiczny
More Maiorum
ODPOWIEDZ

Wróć do „Potrzebuję pomocy”