Teoretycznie masz rację. Ale co będzie jeżeli po 0,5 roku, kiedy wygaszą starą wersję - nie będzie można nic znaleźć ? Tak. Wiem. Stare linki mają działać. Bo mają napisać nakładkę, która będzie przekierowywać stare linki na nowy serwer. A co, jeśli to TEŻ im się nie uda i nie będzie działać ?? Powiedzą, że poprawią.... kiedyś. A my zostaniemy z niczym.Łuniewska_Ewa pisze:Wiele z tego co jest w starym nie ma w nowym, a w ogóle jest beznadziejnie, znalezienie czegokolwiek graniczy z cudem, czytałam instrukcję jak szukać i też nic mądrego tam nie wyczytałam. Jedynym mądrym rozwiązaniem byłoby zrezygnować z nowej strony i pozostać przy starej. Pozdrawiam. Łuniewska Ewa.
Ja myślę, że póki działają obie wersje, to trzeba sobie przygotować linki do wykorzystywanych zespołów (np. ulubionych parafii) na nowym serwerze i je sukcesywnie pozapisywac w zakładkach przeglądarki internetowej.
BTW zauważyliście, że wersja na androida jest inna niż na normalny komputer. Ja widzę, że nie wszystko jestem w stanie zrobić na kompie. A w wersji mobilnej idzie jakoś. Różnice znalazłam przy tworzeniu kolekcji.